/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
f1, force india, forma-1, nico hulkenberg, videó

Pillanatok játéka

Ezt látja egy Forma-1 pilóta az autóban – videó

időpont:2016. július 03. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nico Hülkenberg és a jelenkor technológiájának segítségével sikerült lefilmezni, hogy pontosan mire figyelnek a világ leggyorsabb négykerekű járműveit vezető pilóták menet közben, illetve mennyi ideig teszik az adott körülmények között.

badoer, ferrari, fisichella, force india, forma-1, olasz nagydíj

VÁRHATÓ VOLT

Hivatalos: Fisichella váltja Badoert a Ferrarinál

időpont:2009. szeptember 03. 19:24

szerző:Autoblog

címkék:

Giancarlo Fisichella lesz a Ferrari második versenyzője az Olasz Nagydíjtól, miután a Force India elengedte szerződéséből. A tárgyalások az elmúlt 24 órában kezdődtek meg, miután világossá vált, hogy Felipe Massa idén már nem térhet vissza.

force india, raikkönen

DRÁGA VOLT

Kimi megvette Sharon Stone Corvette-jét

időpont:2008. május 26. 16:42

szerző:Autoblog

címkék:

A Formula 1-es világbajnok, Kimi Raikkonen 200 ezer eurót adott ki egy 1974-es Chevrolet Corvette-ért, amely egykor a színésznő Sharon Stone tulajdonában volt. Raikkonen az autót a Monaco-i nagydíj előestéjén vásárolta az Elton John Aids Alapítvány által rendezett jótékonysági eseményen. A 200 ezer euró kicsit soknak tűnik egy Corvette-ért, azonban a kocsi órájában mindössze 4 mérföld van. Különben is, a Force India Formula 1 csapat tulajdonosa, Vijay Mallya korábban 226 ezer eurót fizetett azért a zongoráért, melyen Elton John 2001-es Songs from the West Coast című albumát komponálta. Az aukció egyébként végül majdnem 1 millió eurót hozott.

force india, forma-1

KOMOLY CÉLOK

Követelőzik az új F1-es istálló vezére

időpont:2007. december 13. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

Arról ugyan még nincs hír, hogy a 2008-as szezonban ki lesz a német Adrian Sutil csapattársa a Force Indiánál, az új tulajdonos Vijay Mallya nagy terveire viszont már fény derült. Az üzletember nem csak buliból szállt be a Forma-1-be, eredményeket követel a főmérnöknek szerződtetett Mike Gascoyne-tól. "Minden forrást Gascoyne rendelkezésére bocsátottam, amit csak akart, mostantól neki kell szállítania az eredményeket nekem" - jelentette ki Mallya. Gascoyne-on nem lesz sokkal kisebb nyomás, mint a Toyotánál volt, az indiai ugyanis folyamatos fejlődést vár csapatától. "2008-ban még nem várok csodát, 2010-re azonban már megfogalmaztam az egyértelmű célt: a 2010-es Indiai Nagydíjon az egyik Force India-pilótának a dobogón kell állnia!"