/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kubica: Az első helybe került a hiba

2008. március 15. 11:31   |   Autoblog
címkék:  

Robert Kubica szerint első helyébe került az Ausztrál Nagydíj időmérőjén, utolsó gyors körében elkövetett hibája.

Robert Kubica révén kis híján bombameglepetéssel kezdődött a Forma-1-es idény, a BMW lengyel pilótája mindössze 155 ezreddel maradt el Lewis Hamilton pole pozíciót érő idejétől. Kubica utolsó gyors körében, a 12. kanyarban csúszott le a pályáról, ralis mozdulatokkal, kis farolással állította újra helyes irányba autóját. Ha nincs ez a hiba, Kubica akár az első helyet is elcsíphette volna, az azonban ezzel együtt is biztosnak látszik, hogy a többieknél, valószínűleg még csapattársánál is korábban kell majd kiállnia a tankolni.

“Túl agresszíven mentem rá a rázókőre, emiatt néhány tizedet vesztettem” – mondta Kubica a boxban. “Tudtuk, hogy az időmérőn jó eredményt érhetünk el, meglehetősen sok kockázatot is vállaltam ezért, ám végül nem lett meg az eredménye. Abban a bizonyos kanyarban többet veszítettem, mint amennyi az első helyhez kellett volna.” Kubicának persze nincs oka szomorkodni, így is pályafutása eddigi legjobb rajtpozícióját érte el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/