/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Massának fáj

2012. március 31. 10:50   |   Autoblog
címkék:  

Noha elismerte, nagyon fájdalmas számára, hogy ilyen nehezen alakult a szezonkezdet, a Ferrari versenyzője, Felipe Massa biztos benne, hamarosan fordul a kocka, és megmutathatja, mire is képes valójában.

Miközben csapattársa, a kétszeres világbajnok Fernando Alonso malajziai győzelmének hála vezeti a bajnokságot, addig Massa két futam után 0 megszerzett ponttal a tabella tizenkilencedik helyét foglalja el.

„Csalódott vagyok, ez kétségtelen: elég fájdalmas, hogy két versenyt is pont nélkül zártam, de itt az ideje, hogy lapozzunk" – mondta a brazil csütörtökön.

„Nem először élek át nehéz időszakot, és nagyon jól tudom, hogy a dolgok gyorsan változhatnak. Most eljött az ideje annak, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból, mert szeretném, ha ez a negatív periódus végre a végére érne."

„Szeretném, ha a dolgok visszazökkennének a régi kerékvágásba, olyan helyzetet akarok teremteni, melyben megmutathatom a tehetségem, illetve elvégezhetem azt a munkát, amiről a csapat is tudja, hogy képes vagyok rá."

Massa hozzátette, nagyon sokat jelent neki, hogy a Ferrari vezérkara támogatásáról biztosította, és biztos benne, hogy hamarosan eredményekkel hálálhatja meg csapata bizalmát.

„Nagyon örültem, amikor olvastam Montezemolo elnök úr, Stefano Domenicali, valamint Fernando nyilatkozatát. Szavaik nem leptek meg, mivel tudom, hogy számíthatok a támogatásukra, hiszen gyakorlatilag ők a második családom."

„Érzem, hogy nagy bizalom vesz körül, a csapat egységesen biztosított támogatásáról, ez pedig nagyon fontos. Szeretnék végre eredményeket elérni, hogy visszafizessem nekik ezt a támogatást."

Az eredeti tervek szerint egyébként Massa a héten hazarepült volna Brazíliába, ám végül úgy döntött, a Ferrari maranellói főhadiszállásán próbálja megtudni mérnökeivel, mi okozta a melbourne-i, illetve sepangi gyengélkedést.

F1világ

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/