/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Raikkönen: Visszatér az igazi Ferrari!

2008. március 19. 11:31   |   Autoblog
címkék:  

Kimi Raikkönen természetesen csalódott az Ausztrál Nagydíjon történtek miatt, a malajziai futammal kapcsolatban viszont optimista.

A Ferrari betlivel kezdte a 2008-as Forma-1-es idényt, a remek téli teszteredmények ellenére Felipe Massa és Kimi Raikkönen sem ért célba. Rubens Barrichello kizárása miatt utóbbi ezzel együtt szerzett egy pontot, de a Ferrari egyáltalán nem ezért utazott el Melbourne-be.

“Az egyetlen pozitív dolog, hogy túlvagyunk az egészen” – nyilatkozta Raikkönen a hétvégi Malajziai Nagydíj felvezetéseként. “Természetesen nagyon csalódottak vagyunk, hogy nem értünk célba, de ezen már kár keseregni, az eredményen nem lehet változtatni. A megbízhatósági gondok kifejezetten aggasztanak, ezzel együtt biztos vagyok abban, hogy Maranellóban mindent megtesznek majd a probléma kijavítása érdekében. 2003-ban, Malajziában szereztem első győzelmemet, a szepangi olyan pálya, ahol igazán erősek lehetünk, de csakis akkor, ha a megbízhatóságunk rendben van. Mostantól minden futamon a legjobbunkat kell nyújtanunk, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsük, tudom, hogy a fiúk nem is fogják soha elveszíteni a fókuszt. A csapat a múltban már többször bizonyított: vissza fog térni az igazi Ferrari!”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/