/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Red Bull kellett a Red Bull legyőzéséhez

2011. május 21. 15:26   |   Autoblog
címkék:  

Mark Webber idei első rajtelsőségét ünnepelhetett, miután az élen végzett a Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzésén. A Red Bull ausztrál versenyzője az utolsó etapban felülmúlta csapattársát, Sebastian Vettelt – aki az eddigi összes idei időmérőt megnyerte.

A bajnokcsapat versenyzői majd’ egy teljes másodpercet vertek a többiekre, így ahogy sejteni is lehetett, egymással vívtak csatát az elsőségért.

Lewis Hamilton kis híján megpördült legjobb körén, mellyel a harmadik helyre hozta be a McLarent. A wokingi alakulat már-már elkönyvelhette magának a második sort, ám Fernando Alonso az utolsó pillanatban megfutott gyorskörével, beékelődött közéjük, és megszerezte a negyedik helyet.

Vitaly Petrov a hatodik helyre kormányozta a Renault-t, Nico Rosberg elé, akinek csapattársa, Michael Schumacher úgy döntött, hogy nem hajt ki az utolsó etapban, és inkább spórol a lágy gumikkal.

Pastor Maldonado a kilencedik helyen végzett a Williamsszel, Felipe Massa mögött.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/