/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Semmi meglepő: Vettel rajtolhat az élről

2011. április 16. 11:58   |   Autoblog
címkék:  

Sebastian Vettel továbbra is verhetetlen volt az időmérőn, így az élről várhatja a vasárnapi futam rajtját a Kínai Nagydíjon. A Ferrari duója, Fernando Alonso és Felipe Massa a harmadik sorban, az ötödik, hatodik rajtkockában foglalhat majd helyet.

A Red Bull Racing azonban nem lehet felhőtlenül boldog, mert bár német világbajnoka hét tizedet adott a többieknek, csapattársa, Mark Webber csak a tizennyolcadik pozícióból rajtolhat, miután minden összejött neki a mai napon. Az ausztrál pilóta autójából már a reggeli szabadedzést követően kiszerelték a hibrid rendszert (KERS), ugyanis az megbízhatatlan volt, és rengeteg gondot okozott, így a regeneratív rendszer nélkül kellett részt vennie az időmérő edzésen. Ez viszont nem magyarázza kiesését, ehhez az is kellett, hogy rossz taktikai döntést hozzanak, és ahelyett, hogy feltetették volna neki a lágy gumikat az első etap végén, maradt a kemény keverékeken, amiken nem tudott annyit javítani idején, hogy továbbjusson a második körbe.

Jenson Button került a legközelebb Vettelhez, ám a McLaren brit versenyzője több mint hét tizeddel volt lassabb riválisánál, akit mindössze fél tizeddel lemaradva csapattársa, Lewis Hamilton követett a harmadik pozícióban.

Nico Rosberg a negyedik helyre hozta be a Mercedes, miközben Michael Schumacher már a második körben kiesett. A Ferrari duója, Fernando Alonso és Felipe Massa a harmadik sorban, az ötödik, hatodik rajtkockában foglalhat majd helyet.

A Toro Rosso párosa, Jaime Alguersuari és Sebastian Buemi is bejutott az első tízbe, Vitaly Petrovnak köszönhetően, ugyanis az orosz pilóta autója leállt a második etap végén, ezzel komoly bajba sodorva azokat, akik az utolsó percekre hagyták gyorsköreiket, hiszen pár percre le kellett állítani a körözést.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/