/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vettel könnyedén vette az első akadályt

2011. március 26. 10:51   |   Autoblog
címkék:  

Világbajnoki címvédőhöz méltóan kezdte az idei évet Sebastian Vettel, aki majd egy teljes másodpercet adott a mezőnynek az időmérő edzésen Melbourne-ben. A Red Bull sztárját Lewis Hamilton és Mark Webber követte.

Vettel az első két etap után a harmadikat is simán megnyerte, és 1:23.529-es űridejével hatalmas csapást mért ellenfeleire, akik képtelenek voltak tartani vele a tempót az Ausztrál Nagydíj szombati időmérő edzésén.

Lewis Hamilton az utolsó pillanatban megfutott gyorskörével megakadályozta a Red Bull első sort, és maga mögé utasítva Webbert, megszerezte a második pozíciót, így Vettel mellől vághat neki a vasárnapi megmérettetésnek.

Jenson Button a negyedik helyre hozta be az új kipufogórendszerrel ellátott, és a téli teszteken látottakhoz képest drasztikus javuláson átesett MP4/26-os modellt, míg az ötödik pozícióból Fernando Alonso rajtolhat majd el a Ferrarival.

Az időmérő első meglepetése az volt, hogy Nick Heidfeld már az első etapban kiesett, jóllehet csapattársa, Vitaly Petrov a hatodik helyről várhatja a futam rajtját. Michael Schumacher sem tudta megverni csapattársát, és a második etapban búcsúzott.

A Hispania versenyzői nem érték el a 107%-os szintidőt, így csak abban az esetben állhatnak majd rajthoz, ha arra külön engedélyt kapnak.

F1világ

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/