/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

103 000 M-osztályt hív vissza a Mercedes

2008. szeptember 26. 13:53   |   Autoblog
címkék:  

A Mercedes-Benz közel 103 000 Mercedes-Benz M-osztályt hív vissza szervizeibe Észak-Amerikában

A Mercedes-Benz közel 103 000 Mercedes-Benz M-osztályt hív vissza szervizeibe Észak-Amerikában, mivel egy lehetséges meghibásodás a szervokormány működésének megszűnéséhez vezethet. Az NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) közleménye alapján 102 954 M-osztályos SUV érintett a meghibásodásban, amelyeket 1998 és 2003 között gyártottak.


Magát a hibát egy szorítógyűrű okozhatja, amely a szervo hűtőcsövét biztosítja és egyes esetekben nem megfelelő erővel rögzíti. Ennek következtében elerőtlenedhet a szervo, megállhat a szervopumpa, ami váratlan helyzetekben balesethez is vezethet.

Az egyelőre nem bizonyított, hogy volt-e akár egy baleset is ilyen hibából eredően, de a megelőzés fontosabb, ezért hívják vissza az autókat.

Ami különös, hogy ugyanezen hiba már másodszor fordul elő a 2003. november 13 előtt gyártott M-osztályokon. Az egyszer már végrehajtott javítás nem oldotta meg kellőképpen a hibát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/