/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
gle, m-osztály, mercedes, suv, új gle, új mercedes

új mérce

Itt az új Mercedes-Benz GLE SUV

időpont:2018. szeptember 12. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az M-osztályt felváltó GLE mindössze három éve van piacon, ám a Mercedes máris elérkezettnek látta az időt egy alapos átalakításra. Módosultak a méretek, a karosszéria és a belső tér, újak a motorok és számos műszaki innováció került az autóba. A jövő év elején érkezik.

amg, gle, gle 63, hibrid, m-osztály, mercedes

nagymenő

Bemutatkozott a Mercedes-Benz GLE

időpont:2015. március 27. 13:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Mercedes alaposan átfésülte az M-osztályt, amelyet az új névadási szisztémának megfelelően immár GLE-nek hívnak. A kínálat jelentősen bővült, négy-, hat- és nyolchengeres erőforrások állnak rendelkezésre, s első ízben hálózatról tölthető hibrid kivitel is választható.

2-es, bmw, m-osztály

Kőkemény kupé

Videó: Így muzsikál a BMW M235i

időpont:2013. november 03. 09:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Alighogy bemutatták, már versenypályán nyúzzák a 2-es BMW legerősebb változatát. A 326 lóerős gépet Andy Priaulx DTM-sofőr vezeti körbe az angliai Thruxton ringen, örömünkre cseppet sem kímélve a bajor technikát.

amg, m-osztály, mercedes, ml 63 amg

SPORTOSZTÁLY

Itt a legdurvább ML-Mercedes

időpont:2011. november 17. 21:12

szerző:Autoblog

címkék:

Megérkezett a harmadik generációs ML 63 AMG, amely akár 557 lóerős is lehet. A nagyvas sportkocsikat megszégyenítő módon 4,7 másodperc alatt sprintel százra, miközben nem is eszik sokat.

bluedirect, blueefficiency, bluetec, m-osztály, mercedes

HATÉKONYSÁGBÓL JELES

A fogyasztás bajnoka lett az új M-osztály

időpont:2011. augusztus 03. 15:47

szerző:Autoblog

címkék:

Új mércét állít fel a luxusterepjárók világában a Mercedes-Benz M-osztály harmadik nemzedéke. Különösen a csekély fogyasztás és emisszió lenyűgöző: a modellválasztéké átlagosan 25 százalékkal csökkent.

m-osztály, visszahívás

VISSZAHÍVÁS

103 000 M-osztályt hív vissza a Mercedes

időpont:2008. szeptember 26. 13:53

szerző:Autoblog

címkék:

A Mercedes-Benz közel 103 000 Mercedes-Benz M-osztályt hív vissza szervizeibe Észak-Amerikában, mivel egy lehetséges meghibásodás a szervokormány működésének megszűnéséhez vezethet. Az NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) közleménye alapján 102 954 M-osztályos SUV érintett a meghibásodásban, amelyeket 1998 és 2003 között gyártottak.

edition 10, m-osztály, mercedes

AUTÓBLOG TESZT

Tíz éve a szeren: Mercedes-Benz ML 320 CDI Edition 10

időpont:2008. augusztus 21. 13:53

szerző:Autoblog

címkék:

Az M-osztály 1997-ben jelent meg és vált valamennyi modern prémium szabadidőautó előfutárává. Az alabamai Tuscaloosa-ban gyártott ML két generációjából azóta már 850 ezer példány fogyott, többek között ezt a sikert is ünnepli az Edition 10 limitált kiadású modell.

m-osztály, mercedes, new york

DIVATOSABB

Megújult a Mercedes M-osztály

időpont:2008. március 14. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

Még az olyan masszív terepjáróknak is kijár néha egy kis divatozás, mint amilyen a Mercedes M-osztály. A stuttgarti gyár a március 21-én nyitó New York-i Autószalonon mutatja be a nagyközönségnek a batár kicsinosított változatát, elöl újak a lökhárítók, nagyobbak lettek a visszapillantók, szintúgy a hűtőrács, és még a fényszórókat is átrajzolták, mostantól egy apró "lépcsővel" is büszkélkedhetnek. Hátul is a lökhárító jelent újdonságot, valamint a lámpaburák füstös dizájnban pompáznak. A beltérbe sikerült még az eddiginél is elitebb anyagokat pakolni, ránézésre, tapintásra, mindenhogy javult az összhatás, amit az új, négyküllős kormánykerék koronáz meg. Bővült az alapfelszereltség is, immár széria a PRE-SAFE balesetmegelőzési rendszer és a NECK-PRO fejtámaszok, a Mercedes emellett egy vadonatúj fedélzeti felügyeleti rendszert is kifejlesztett. Motorfronton minden erőforrásával (190-388 lóerő) babrált a Mercedes, ezek azonban csak az elektronikai programozást érintették, folyományaként az új modellek átlagban 0,4 literrel kevesebb üzemanyagot fogyasztanak elődeiknél. Frissült az AMG változat is, az ML 63 még brutálisabb frontrészt kapott krómozott védőlemezzel, új felnik kerültek az autóra, az 510 lóerős V8-as motorhoz viszont nem nyúltak. Galéria a címre kattintva!

m-osztály, mercedes

Tízéves a Mercedes M-osztály

időpont:2007. július 13. 13:08

szerző:Autoblog

címkék: