/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A fogyasztás bajnoka lett az új M-osztály

2011. augusztus 03. 15:47   |   Autoblog
címkék:  

Új mércét állít fel a luxusterepjárók világában a Mercedes-Benz M-osztály harmadik nemzedéke. Különösen a csekély fogyasztás és emisszió lenyűgöző: a modellválasztéké átlagosan 25 százalékkal csökkent. Az ML 250 BlueTEC 4MATIC például papíron átlagosan 6,0 litert fogyaszt, és 1500 kilométert tehet meg egy tankolással.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése Galéria megtekintése Galéria megtekintése Galéria megtekintése Galéria megtekintése

Immár hagyomány a Mercedesnél, hogy egy-egy új modellsorozat megjelenésekor korlátozott darabszámú Edition-1 sorozatot hoznak forgalomba. Az M-osztály esetében ennek tartalma egy AMG Styling csomag, különleges, színre fényezett első és hátsó köténylemezzel és küszöbtoldatokkal, illetve ötküllős, polírozott AMG könnyűfém-kerekekkel (9 J x 20), amelyekre 265/45 R 20-as gumit szerelnek. Lyuggatott féktárcsák, féknyereg-burkolatok és metálfényezések teszik teljessé a látványt. Belül designo bőrkárpit fogad, gesztenye, vagy porcelán színben, díszvarrással. A bőr-fa kormánykerék alatt a váltókarok vannak. Nem hiányzik a memória-csomag, az ülésfűtés, a hátsó oldallégzsák és az automatikus gyermekülés-felismerés (AKSE) sem. Az M-osztály Edition 1 valamennyi dízel- és benzinmotorral kapható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/