/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Mercedes korábbi versenyzője debütál a Formula E-ben

2024. április 12. 11:14   |   Autoblog
címkék:  

A jövő hónapban esedékes berlini E-Prix dupla verseny előtt az Envision megerősítette, hogy az F2-es pilóta Paul Aron és a Jaguar tartalékpilótája, Joel Eriksson fogja helyettesíteni Sebastian Buemit és Robin Frijns-t.

Az Envision az a csapat, amelyet a legjobban érint a Formula E és a World Endurance Championship Spa-Francorchamps-i hatórás versenyének jövő havi összecsapása, mivel Buemi és Frijns is szerződést kapott a belgiumi versenyre.

Több Formula E versenyzőnek van helye a WEC-ben, bár néhányan a berlini versenyzést helyezik előtérbe, például Stoffel Vandoorne és Jean-Eric Vergne.

Voltak olyan remények, hogy az FIA engedélyezi, hogy a két bajnokságban versenyzők Spa-ból Berlinbe utazhassanak, hogy a dupla futam második versenyén részt vehessenek, de ezt a lehetőséget egy szavazás után elvetették.

Ezzel az Envision “szokatlan helyzetbe” került, aminek Sylvain Filippi csapatfőnök egyáltalán nem örül.

“Ez egy nagyon szokatlan helyzet számunkra, mint csapat számára, és nyilvánvalóan csalódottak vagyunk, hogy a naptár ütközését nem tudta megoldani az FIA és az FEO” – mondta Filippi.

“Azonban a legjobbat kell kihoznunk a helyzetből, és úgy gondolom, hogy Joel és Paul személyében két nagyon izgalmas és versenyképes versenyzőnk van – folytatta.

Annak ellenére, hogy Berlinben nem versenyezhetnek, Buemi és Frijns a csapattal lesz a német fővárosban vasárnap.

Borítókép:  XPBimages

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/