/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

3,5 millió dollárt érhet ez a Ferrari F50

2016. december 28. 15:15   |   Autoblog
címkék:  

Az utolsó kézi váltós Ferrari szuperautó, az F50 nem került olyan kultusz státuszba, mint az F40, pedig sokkal ritkább nála, mennyei hangja pedig mindent más kocsit háttérbe szorít. Az F50-ből csak 349 darabot gyártottak, melyek többsége piros fényezést kapott, s mindössze négyet festettek feketére. A képeken szereplő példány az egyik, és amilyen remek kondíciónak örvend, akár 3,5 millió dollárt is fizetnek majd érte az árverésen.

A 349 F50-ből 302 darab a legnépszerűbb Ferrari árnyalatot, a Rosso Corsát kapta, 8-at a sötétebb Rosso Barchetta vörössel festették le, 31 Giallo Modena sárga színű, 4 az Argento Nürburgring ezüstszürkét viseli, míg 4 kocsi Nero Daytona feketében pompázik, mint ez az eladásra kínált példány. Egyik a két Amerikába leszállított példányból, és gyakorlatilag gyári állapotban van. Több mint húsz év alatt csupán 3344 kilométert tettek meg vele.

Pedig a 4,7 literes, fantasztikus hangú, 520 lóerős szívó V12-es erőforrás semmihez sem fogható élményt nyújt. 3,7 másodperc alatt repíti a karbon karosszériás gépet százra és több mint 320 km/órás végsebességet tesz lehetővé. Hatos manuális váltó tartozik hozzá.

Ez a fekete F50-es hetek múlva kalapács alá kerül, 3 és 3,5 millió dollár közötti összeget hozhat tulajdonosának.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/