/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

6 Rolls-Royce-t rendelt egyszerre a 14 meglévő mellé

2019. február 08. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A legtöbben már azt is gazdagnak tartjuk – jogosan – aki egyáltalán egy Rolls-Royce luxuslimuzint tudhat magáénak, így nehéz szót találni arra a férfira, aki egyszerre hatot rendelt a brit szemfényvesztésből. Ráadásul mindegyik színe a turbánjaihoz passzol.

Igen, tudjuk, hogy igazságtalan és minek az ilyen embernek ennyi méregdrága autó, meg a többi, de… vajon mi mit tennénk, ha Reuben Singh milliárdos cégvezető és vállalkozó helyében lennénk? Biztos valami hasonlót.

Az Angliában élő üzletember ugyanis egyszerre hat darab Rolls-Royce-szal gazdagodott (vagy inkább szegényedett?) nemrég, miután úgy döntött, meglepi magát három különböző színű Phantommal és a hozzájuk illő három Cullinan terepjáróval. Ez a legolcsóbb forgatókönyvvel számolva (Phantom = 126,4 millió x3 és Cullinan = 91,3 millió x3) 653 millió forintnak megfelelő összeg, pedig biztosan nem alapmodelleket vásárolt a férfi.

Ezzel Mr. Singh Rolls-Royce flottájának létszáma immáron húszra nőtt, így gykorlatilag a hónap minden munkanapján másik brit luxuscirkálóba ülhet. Persze ez még nem minden, a milliárdos nem rejti véka alá autógyűjteményét, és gyakran posztolja Instagramra az olyan különleges járgányait, mint a Bugatti Veyron, Mercedes-Benz SLR vagy a Porsche 918 Spyder.

Azért valljuk be, lehet, hogy ugyanabba a földbe temetik, mint minket, de irigylésre méltó, amivel halandó életében rendelkezik…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

george falconer
2019-02-08 - 17:01

A nepe meg odahaza ehezik.
Ez egy valodi kivagyi faszkalap.


*/