/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

71 kilométer új autópályát kapunk idén

2007. július 16. 11:38   |   Autoblog
címkék:  

Az idén 71 kilométernyi autópályaszakaszt adnak át Magyarországon, ezért az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. négy új autópálya-mérnökséget létesített, illetve létesít az átadott útszakaszok kezelési feladatainak ellátására. Elsőként az M8-as autópálya részét képező dunaújvárosi Duna-hidat és a hozzá kapcsolódó, összesen 5 kilométernyi autópálya szakaszt adják át július 23-án. Az idei átadások következő állomásaként várhatóan augusztus 4-én helyezik forgalomba az M7-es autópálya Zamárdi és Balatonszárszó közötti 15 kilométeres szakaszát. Folytatás a címre kattintva!

Az idén 71 kilométernyi autópályaszakaszt adnak át Magyarországon. Elsőként az M8-as autópálya részét képező dunaújvárosi Duna-hidat és a hozzá kapcsolódó, összesen 5 kilométernyi autópálya szakaszt adják át július 23-án. Az idei átadások következő állomásaként várhatóan augusztus 4-én helyezik forgalomba az M7-es autópálya Zamárdi és Balatonszárszó közötti 15 kilométeres szakaszát.

Nem sokkal ezt követően, a jelenlegi terveknek megfelelően augusztus 24-én szintén az M7-es autópályán adják át a Nagykanizsa és Becsehely közötti 12 kilométeres pályarészt. A sort az M3-as autópálya Görbeháza és Nyíregyháza közé eső 39 kilométeres szakaszának forgalomba helyezése zárja, melyre szeptember 14-én kerülhet sor.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/