/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
áak, autópálya, m0, m1, m3, m30, m35, m7

AUTÓPÁLYA INFO

Autópálya információk sms-ben

időpont:2008. október 09. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. által üzemeltetett sms szolgáltatás segítségével az autósok egy alapdíjas SMS áráért juthatnak aktuális forgalmi információkhoz a cég kezelésében lévő autópályákról. Az elmúlt időszak informatikai fejlesztéseinek köszönhetően az eddigi útszakaszokon kívül már az M30 és az M35-ös autópályákról is lekérhetők a közlekedési adatok. A szolgáltatás a +36 70 777 4636-os telefonszámra küldött az útszakasz nevét tartalmazó üzenettel érhető el.

áak, autópálya

KEVESEBB BALESET

Kevesebb a baleset az autópályákon

időpont:2008. szeptember 11. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. közleménye szerint 2008 első félévében számottevő mértékben csökkent a balesetek száma az előző év hasonló időszakához képest az ÁAK által kezelt gyorsforgalmi úthálózaton, miközben annak hossza és forgalma is növekedett. A statisztikák és a szakemberek véleménye szerint azonban továbbra is egyértelműen megállapítható, hogy javarészt még mindig súlyos emberi mulasztások állnak a szerencsétlen kimenetelű pályaesemények hátterében.

áak, autópálya, matrica

MATRICÁT KÖNNYEBBEN

Szlovák és Cseh matricák az ÁAK ügyfélszolgálatán

időpont:2008. június 13. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. ügyfélszolgálati irodáin május közepétől az osztrák mellett már cseh és szlovák autópálya-matricákat is lehet vásárolni. Az ÁAK Zrt. szándéka, hogy itthon is elérhetőek legyenek azon környező országok autópálya-matricái, ahol a magyarországihoz hasonló útdíjfizetési rendszer működik. Ennek a törekvésnek köszönhetően az úthasználók május 20-tól az osztrák mellett már a cseh és a szlovák úthasználati jogosultságot is megvásárolhatják a társaság ügyfélszolgálati irodáin.

áak, autópálya

MOTOROS MENTŐORVOSOK

Újraindul a motoros mentőszolgálat

időpont:2008. április 15. 16:31

szerző:Autoblog

címkék:

A 2006-os és 2007-es esztendő kedvező tapasztalataiból kiindulva az Országos Mentőszolgálat és az Állami Autópálya Kezelő Zrt. 2008. április 15.-től ismét elindítja az autópályák mellett működő motoros mentőszolgálatát.

áak, autópálya, matrica

E-MATRICA LESZ

Januártól nem kell ragasztgatni

időpont:2007. december 11. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

2008. január 1-től megszűnik a szélvédőre ragasztandó matrica, így a jövőben az autópályákon közlekedők úthasználati jogosultság vásárlásakor csupán bizonylatot fognak kapni. A benzinkúthálózatok decemberben folyamatosan állnak át az új rendszerre. Az e-matrica vásárlásakor kiemelt jelentőséggel bír, hogy a vásárlók még a hitelesítés előtt ellenőrizzék az adatok helytállóságát.

áak, autópálya

SIKERES PROGRAM

45 kilométernyi utat és 55 hidat újítottak fel idén

időpont:2007. november 22. 13:39

szerző:Autoblog

címkék:

November elején fejeződtek be az ÁAK Zrt. idei fenntartási programjának jelentősebb munkálatai. A társaság a beruházások kivitelezésére költségvetésének közel negyedét, azaz mintegy 5,6 milliárd forintot fordított. A felújítási tervek elkészítésekor továbbra is elsődleges szempont volt, hogy a kivitelezésre a forgalom lehető legkisebb zavarása mellett és a lehető legrövidebb időn belül kerüljön sor.

áak, autópálya, hungaroring

Az autópálya-kezelő felkészült a száguldó cirkuszra

időpont:2007. augusztus 02. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

áak, autópálya

71 kilométer új autópályát kapunk idén

időpont:2007. július 16. 11:38

szerző:Autoblog

címkék: