/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autópálya, e-matrica, matrica, úthasználat

Idén egy picit könnyebb lesz az autósoknak

időpont:2018. január 02. 19:30

szerző:MTI

címkék:

Január elsejétől sok új, az autósok költségeit és adminisztrációs terheit csökkentő előírás lép hatályba az e-matricás rendszerben. Az egyik legfontosabb változás, hogy a fizetős hálózatra lépéstől számítva hatvan perc áll rendelkezésre a jogosultság megváltásához.

a nap képe, amerika, huayra, matrica, pagani, tuning

Tökéletes csomagolás

A nap képe: Hibátlan fóliázást kapott a Pagani Huayra

időpont:2015. június 08. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az SS Customs új szintre emelte a Pagani Huayra kinézetét az által, hogy egy karbonfekete-mattezüst-mélypiros témával kerítette körbe annak kasztniját. A szépség technikai ellátottságán persze nem változtatott a cég, de a megjelenés így is első osztályú.

e-matrica, m0, m2, matrica, útdíj, útdíjrendszer

sokan kerültek

Így hatott a forgalomra az új útdíjrendszer

időpont:2015. február 11. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

A legforgalmasabb januári napokon közel 30%-kal több jármű haladt át a fizetőssé vált útszakaszok alternatív útvonalain az elmúlt év azonos időszakához képest. A forgalomnövekedés az elkerülő utakon a hónap egészét figyelembe véve átlagosan 12-15% volt.

matrica, megyei matrica, repülőtér, útdíj

könnyebb lesz

Február elsejétől változik az útdíjrendszer

időpont:2015. január 22. 12:10

szerző:MTI

címkék:

Február 1-jétől ingyenes lesz a ferihegyi gyorsforgalmi út, az M86-os főút szombathelyi és a 61-es főút kaposvári szakaszai, ingyenesek lesznek a hidak, emellett eltörlik az 1470 forintos eljárási díjat is. Emellett Siófokig elég lesz 3 matrica a 4 helyett.

e-matrica, m0, matrica, útdíj

e-matrica

Holnaptól él az új útdíj rendszer

időpont:2014. december 31. 11:05

szerző:Autoblog

címkék:

Az új útdíj rendszer az eddigiek mellett díjkötelessé teszi az M-jelzésű autópályák és autóutak használatát, néhány rövid szakaszt kivéve. Az eddigi heti, havi és éves matricák mellett megjelennek a megyei matricák is.

a nap képe, aventador, lamborghini, matrica

Színkavalkád

A nap képe: A tetovált Lamborghini

időpont:2014. december 06. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nem mindig néz ki rosszul, ha valamin absztrakt formák és mindenféle színek pompáznak. Például az alábbi Lamborghini Aventadornak igen jól áll a WrapStyle csapatának egyedi fóliázása.

felmérés, matrica

Takarás

Balesetveszélyesek a Baby on board matricák

időpont:2012. október 13. 15:15

szerző:Autoblog

címkék:

Balesetveszélyesek az autókban gyerek jelenlétére figyelmeztető Baby on board feliratú matricák, húsz balesetből egyért ezek hibáztathatók - legalábbis egy brit felmérés szerint.

környezetbarát, környezetvédelem, matrica

KÖRNYEZETVÉDELEM

Sok tízezer autón van hibás jelzés

időpont:2011. november 20. 14:11

szerző:MTI

címkék:

Több tízezer olyan személygépkocsi lehet az országban, amely téves környezetvédelmi osztályba sorolás miatt kapott kék helyett piros matricát - állítja Ambrus Zoltán közlekedési műszaki szakértő

autópálya, közlekedés, matrica

ÁREMELKEDÉSEK

Árváltozások a közlekedésben január elsejétől

időpont:2010. december 27. 16:27

szerző:Autoblog

címkék:

2011. január elsejével az ötödik éve változatlan úthasználati díjak átlagosan 8,7 százalékkal emelkednek. A személygépkocsik 4 napos e-matricája egész évben azonos áron lesz kapható. Nem változnak azonban a helyközi közösségi közlekedés tarifái.

ferrari, matrica, videó

ÁTALAKÍTÁS

Videó: sötétbe borul a tűzpiros Ferrari

időpont:2009. december 04. 10:48

szerző:stitch

címkék:

Igazi pepecs munka videón: így dolgozik a Creative FX, amely matricázással változtatja meg bármilyen autó színét. Egy Ferrari F430 átalakítási munkáit rögzítették, az ügyfél fekete fóliát rendelt tűzpiros sportkocsijára.

autópálya, matrica

FIZETÉS KÁRTYÁVAL

Készpénz nélkül az autópályán

időpont:2009. július 21. 19:17

szerző:DG

címkék:

A több országot érintő autótúrák során gyakran kényszerülünk pénzt váltani a sztrádadíjak miatt, ami sok felesleges aprópénzt és felesleges várakozási időt eredményezhet kocsinkban. Segítséget nyújt abban, hol használhatjuk bankkártyánkat az autópályákon.

bmw, matrica

KÍMÉLNI A FÉNYEZÉST

A nap képe: fekete BMW-ből hófehér – matricával!

időpont:2008. augusztus 11. 09:45

szerző:stitch

címkék:

Unalmas az autó színe? Semmi gond. A költséges fényezés helyett akad az újrafestésnél jóval költséghatékonyabb megoldás is, lehet például fóliáztatni az egész karosszériát. Ez a müncheni BMW-tulaj például fekete 335i-jét fóliáztatta át fehérre, az M3 megjelenését másolva. A speciális matricát a 3M fejlesztette, a tulajdonos kérésére a tető kivételével mindenhova felkerült. A gyártó termékeit többek között a német hadsereg és rendőrség is használja az autók megjelenésének variálására, szakszerű felhelyezés esetén három-négy évig garantáltan nem kell hozzányúlni. Ha unalmassá vált a szín, a fényezés károsodása nélkül eltávolítható a matricázás. Galéria az ugrás után!