/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

800 millió forintért árulnak egy Lamborghini Sesto Elementót

2016. október 16. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A mindössze húsz példányszámban készített Hatodik Érzék névre keresztelt szupersportkocsi még az olasz autókat nem kedvelők között is különlegesnek számít egyedi technikai és optikai összetételével. Most egy nullkilométeres példány keres új gazdát.

Habár közúton nem használható, akkor is vétek csak azért megvenni a sportautógyártás egyik különleges gyöngyszemét, hogy otthon a garázsban álljon, miközben a megfelelő időpontot várjuk a magasabb árú értékesítésre.

Márpedig egy ilyen, csupán 10 kilométert futott példány jelent meg a James Edition honlapján 2,65 millió euróért. Bár képeket nem közölt az eladó (az itt látható fotók a tavalyi hirdetésből valók), a történet kísértetiesen emlékeztet minket a tavaly nyári esetre, amikor ugyancsak egy nullkilométeres példányt hirdetett valaki 3 millió euróért – talán nem tudta annyiért eladni.

Ha valaki megengedheti magának, hogy megvegye, egy valódi limitált szériás sportautó tulajdonosává válhat a Sesto Elemento személyében, ugyanis nem csak a technika különleges alatta, hanem a karosszériaelemek és a belső tér is teljesen eltér a modell alapjául szolgáló Gallardóétól.

Csak emlékeztetőül, a mai napig legjobban gyorsuló 999 kilogrammos Lamborghini meghajtásáról az ülések mögött elhelyezett 5.2 literes szívó V10-es benzinmotor gondoskodik 570 lóerő (419 kW) és 540 Nm kíséretében. Így a százas sprint 2,5 másodperc alatti, míg végsebessége eléri a 350 km/órát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

IM
2016-10-18 - 09:39

Miért nem használható közúton?


*/