/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A felhőből ellenőrizhetik az abroncsnyomást a fuvarozók

2021. július 09. 19:15   |   Autoblog
címkék:  

A megfelelő abroncsnyomás kulcsszerepet játszik a tehergépkocsik és pótkocsik üzemeltetésében, üzemanyag-hatékonyságában, a futásteljesítmény maximalizálásában és az abroncsok hosszabb élettartamának biztosításában. A Goodyear ezért fejlesztette ki a DrivePoint nevű rendszert, amely felhasználóbarát módon teszi lehetővé az abroncsnyomás ellenőrzését.

A DrivePoint a TPMS és a Drive-Over-Reader intelligens abroncsfigyelő megoldásokkal együtt képezi a Goodyear Total Mobility csomagot. A Total Mobility az abroncsokat és az egész Európára kiterjedő szervizhálózatot is magában foglalja.

A Goodyear DrivePoint rendszere szelepre szerelt abroncsnyomás-érzékelőkből, valamint a telephelyen felszerelt, akkumulátoros vevőkészülékekből áll, melyek azonnal, a jármű áthaladásakor leolvassák az összes abroncs nyomásértékét.

Az összegyűjtött adatok a Goodyear felhőbe kerülnek. Az adatokhoz Goodyear Fleet Manager iOS- és Android mobilalkalmazásaival, illetve a weben is egyszerűen hozzá lehet férni, illetve jelentéseket is generálhatunk. Ha a nyomás az ajánlott szint alá esik, a flottakezelő azonnali figyelmeztetést kap, így elkerülhetők az abroncsokkal kapcsolatos, a jármű leállását okozó költséges problémák.

Az új megoldás alkalmazásához nincs szükség az abroncsok leszerelésére: az érzékelők gyorsan felhelyezhetők a szelepekre, egyszerűbbé téve a telepítést és csökkentve a szükséges állásidőt. A rendszert főként olyan fuvarozó- és logisztikai vállalatok számára fejlesztették ki, amelyeknek egyszerűen használható, mégis hatékony abroncsnyomás-figyelő megoldásra van szükségük.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/