/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Fordok, amelyek elől nincs menekvés

2019. december 02. 16:45   |   Autoblog
címkék:  

Dél-Wales rendőrsége új Ford rendőrautókat szerzett be, nem is akármilyeneket. A bűnözők aszfalton és terepen sem tudnak meglógni előlük, a két új járgány ugyanis egy 280 lovas Focus ST kombi és egy 213 lóerős Ranger Raptor. Az ST kombi 6 másodperc alatt százra gyorsul és 250 km/órával is hasíthat, míg a Ranger Raptor nagyjából ugyanolyan sebességgel képes terepen haladni, mint kiépített úton.

Ha árkon-bokron át is üldözni kell a bűnözőket, a Ranger Raptornál nincs alkalmasabb a feladatra. A megerősített alvázzal, hidakkal és Fox futóművel, továbbá bütykös gumikkal ellátott pickup lényegében egy terep-versenyautó; a dedikált Baja üzemmódban sóderen, sárban és homokban is játszi könnyedséggel, nagy sebességgel tud mozogni. Persze aszfalton is nagyon ügyes, 2 literes duplaturbós motorja ugyanis 213 lóerőt és 500 Nm nyomatékot mozgósít, amihez 10-fokozatú automataváltó kapcsolódik. A Ranger Raptor 10,5 másodperc alatt ugrik százra és akár 170 km/órával is képes haladni.

Ha pedig a városban vagy az autópályán kell a rosszfiúk után eredni, a Focus ST kombi a jó választás. 2,3 literes EcoBoost turbómotorja 280 lóerőt és 420 Nm nyomatékot termel, a nulla-százas sprint így 6 másodpercig tart, a végsebesség pedig 250 km/óra. A motorhoz szériában hatgangos manuális váltómű jár, de lehet kérni hétfokozatú automatával is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/