/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Formula E megerősítette a betétsorozatuk törlését

2024. április 09. 10:36   |   Autoblog
címkék:  

A Formula E megerősítette a RacingNews365-nek, hogy sajnos az NXT Gen Cup sorozat nem támogatja a bajnokságot ezen a hétvégén a Misano E-Prix nyitóversenyén, illetve egyáltalán nem támogatja a szezont.

Úgy volt, hogy az NXT Gen Cup idén az összes európai fordulóban (Misano, Monaco, Berlin és London) támogatja a Formula E-t.

A junior férfi és női pilótáknak szóló elektromos Mini Cooper sorozat azonban nem indul a hétvégén Olaszországban, és nem támogatja a Formula E-t, a sorozat 10. szezonjában.

A Formula E szóvivője elmondta: “Az NXT GEN részvétele az ABB FIA Formula E világbajnokságban a 10. szezonban elmarad a támogató sorozatot érintő váratlan korlátozások miatt. A Formula E már megkezdte a pozitív kiigazítások végrehajtását a következő események folyamatosságának és sikerének biztosítása érdekében, kezdve a Misano E-Prix módosított menetrendjével, amely a rajongók számára minimális fennakadást okoz, és kibővített tevékenységeket biztosítunk számunka, mint például: autogramosztás a boxutcában, további boxutca séták, és kibővített promóciós tevékenységek.”

Ez hatalmas csapás a bajnokság számára, amelynek a Jaguar I-Pace eTrophy koronavírus-járvány miatt történt törlése óta nincs betét kategóriája.

Borítókép: Andrew Ferraro / Formula E

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/