/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A kis pénzű kempingezők lakóautója is Lada

2019. június 01. 17:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem csak olcsó személyautó létezik Ladából, hanem immáron lakókocsi is. Az orosz Lux-Form ugyanis egy Grantából csinált két személyre teljesen élhető guruló lakást. Konyha, mosdó, toalett, étkező és fekhelyek is találhatók benne.

Nem épp méretes, de két ember számára teljesen élhető lakóautót készített a moszkvai Lux-Form cég.

A Lada Granta alapokra egy bódét húzott a készítő, így a kabinban már csak két személynek elegendő hely maradt, ám számukra a külön nyíló lakrész minden igényt kielégítő felszereltséget kapott.

Az így ötméteresre nyúlt kisautó kabinja mögött a csupasz alvázra gyártott bódé belül 2,18 méter hosszú, 158 centiméter magas és 165 centiméter széles, így nagy nyújtózásokra nem ad teret, mégis elfért benne egy 198×158 cm-es összecsukható ágy, valamint egy gázégős konyharész mosogatóval, egy toalett és a zuhanyzó. Összesen 70 liter tiszta vizet képes tárolni és melegíteni, a szennyvíztartály pedig 45 literes, plusz a WC-kazetta kapacitása. Gáztartálynak is van hely, de 230 voltos hálózatra egyaránt köthető.

Bár a képeken egy jól felszerelt modell látható, a kisebb igényű vásárlók kihagyhatnak ezt-azt a listából, így állítólag (legalábbis a Lada Online oldalon megjelent információk szerint) valahol 5,1 és 8 millió forint közötti áron juthatnak hozzá a kalandra vágyók, ami a mai modern lakóautók világában elég barátinak nevezhető – egy jobb példány 15-20 millióba is kerülhet). Persze azt nem várjuk tőle, hogy népautó lesz belőle, de szívesen kipróbálnánk egyet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/