/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

A Ladák új generációja Moszkvában

2014. augusztus 29. 13:55   |   Autoblog
címkék:  

A Renault-Nissan idén júniusban kebelezte be az orosz AutoVAZ Csoportot, aminek első gyümölcseit máris szemügyre vehetjük. A Moszkvai Autószalonon bemutatták a Ladák új generációját, amelyek nagy előrelépést mutatnak, dizájnfronton mindenképpen. Íme az új Lada Vesta és XRay 2.

A Vesta és XRay 2 koncepcióautókként mutatkozik be a közönségnek, azonban rendkívül közel állnak a sorozatgyártású változatokhoz, amelyek másfél éven belül piacra kerülnek. Formájukért a Lada brit tervezési igazgatója, Steve Mattin felel, aki korábban a Mercedesnél és a Volvónál dolgozott. Neki köszönhetjük a Mercedes ML-t és GL-t, valamint a Volvo S60, V60 és XC60 Concept modelleket. Mattin 2011-ben csatlakozott a Ladához, első munkája pedig a nagy érdeklődés kiváltott háromajtós XRay koncepció volt. Az új XRay 2 annak az ötajtós crossover változata, míg a Vesta egy klasszikus négyajtós szedán.

A két kiskategóriás modell teljesen új padlólemezre épül, amelyet az anyacég Renault-Nissannal közösen fejlesztettek ki. A két új Lada tehát a Nissan Micra és Juke, a Dacia Logan és a szintén a Moszkvai Autószalonon debütált Datsun Go modellek rokona. A motorválaszték négy új taggal bővül, a jövőre megjelenő Ladák 87-114 lóerős erőforrásokkal gazdagodnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

schloszi
2014-09-04 - 13:05

Nekem a XRAY2 tetszik. Mikortól lehet Magyarországon hozzá jutni, és mennyibe fog kerűlni?

Kása Henriett
2016-01-04 - 13:28

tetszik nagyon de mennyibe fog kerülni meg lehet e közlekedési kedvezményre is vásárolni.


*/