/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
bmw, bmw m4, drift, moszkva

illegális sodródás

Őrült driftelés Moszkvában – videó

időpont:2016. május 25. 18:05

szerző:Autoblog

címkék:

A driftelés művészet, amíg nem közúton űzik. Egyébként őrültség. Ez a BMW M4 tulajdonos az utóbbit választotta és Moszkva belvárosában mutatta be átlagon felüli vezetői képességeit.

moszkva, panamera, porsche, tűz, tűzeset

forró a talaj

Beperelték a Porschét egy kigyulladt autó miatt

időpont:2015. február 08. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Egy Porsche Panamera egy feltételezett rövidzárlat miatt gyulladt ki és égett le egy moszkvai garázsban, ahol a tűz következtében a ház egy részét is megrongálta. A károsultak emiatt 100 millió rubelle, azaz másfél millió dollárra beperelték a Porschét.

lada, moszkva, moszkvai autószalon, vesta, xray

vesta és xray

A Ladák új generációja Moszkvában

időpont:2014. augusztus 29. 13:55

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault-Nissan idén júniusban kebelezte be az orosz AutoVAZ Csoportot, aminek első gyümölcseit máris láthatjuk. A Moszkvai Autószalonon bemutatták a Ladák új generációját, amelyek nagy előrelépést mutatnak, dizájnfronton mindenképpen. Íme az új Lada Vesta és XRay 2.

lada, moszkva, niva

matuzsálem

Megújult a Lada Niva

időpont:2014. július 01. 20:10

szerző:Autoblog

címkék:

A mostoha körülményekhez kitalált Lada Niva immár 37 éve koptatja az utakat. A rendkívül egyszerű kivitelű, ám strapabíró kompakt terepjárónak Oroszországban nincsen valós alternatívája, így még egy ideig gyártásban marad. Itt a ráncfelvarrt változat.

lada, moszkva, xray

XRAY

Háromajtós szabadidő-autó a Ladától

időpont:2012. augusztus 30. 20:52

szerző:Autoblog

címkék:

Az idei, 16. Moszkvai Autószalon egyik nagy meglepetése az AvtoVAZ standján várta a látogatókat. Lerántották a leplet a Lada Xray tanulmányautóról, a Lada új dizájnfőnöke, Steve Mattin irányítása alatt alkotott modern, dögös városi terepjáróról.

grand vitara, moszkva, suzuki

ÚJ FIZIMISKA

Megújult a Suzuki Grand Vitara

időpont:2012. augusztus 30. 20:48

szerző:Autoblog

címkék:

A Grand Vitarát már 2005 óta változatlan formában gyártja a Suzuki, tehát éppen ideje volt a ráncfelvarrásnak. A terepjáró külsejét sportosabbá tették, az utasteret pedig új anyagokkal frissítették fel.

mazda, mazda6, moszkva

ELŐZETES

Az első fotók az új Mazda6-ról

időpont:2012. július 25. 17:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Mazda az idei Moszkvai Autókiállításra időzítette új középkategóriás szedánjának világpremierjét, ám négy részletfotót már most közzétett róla. A Mazda6, bár egyik fotón sem szerepel teljes valójában, az orrát és a hátsó lámpáit megmutatja.

moszkva, oroszország, tél

KÁOSZ

Tél tábornok vezényel a moszkvai utakon

időpont:2012. február 03. 12:34

szerző:Autoblog

címkék:

A sarkvidéki hideg már második napja gigantikus méretű forgalmi dugókat okoz az orosz fővárosban. A legnagyobb közlekedési dugók alakultak ki Moszkvában azok után, hogy a mínusz 17-24 Celsius-fokos fagyok mellett erős széllel kísért hóesés kezdődött.

drift, moszkva, videó

OROSZ DRIFT

Videó: kilinccsel előre Moszkva utcáin

időpont:2011. március 31. 16:15

szerző:Autoblog

címkék:

Ismét egy drift videóval jelentkezem, mégpedig az egyik leghangulatosabbal. Evgeniy Satyukov és Georgiy Stepanyan mindketten profi pilóták és ezúttal Moszkva utcáin füstölik el a gumikat. A végén egy kis mókázásra is futotta.