/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
lada, lada niva, niva, oroszország, renault csoport

megújulás

A nap képe: a Lada Niva új generációja

időpont:2021. január 15. 18:35

szerző:Demcsák Gergely

címkék:

A Renault Csoportnak komoly tervei vannak az Avtovazzal és legeredményesebb márkájával, a Ladával, amely piacvezető Oroszországban. A Ladát nemzetközi márkává fejlesztik, s ennek első lépcsője a legendás Niva felújítása lesz.

lada niva, lowrider, niva, orosz

a legalacsonyabb

Földönfutó Lada Niva az oroszoktól – videó

időpont:2020. január 21. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Lada Niva (4x4) valószínűleg a legkevésbé megfelelő autó arra, hogy lowridert faragjanak belőle, néhány pihent agyú orosz azonban pontosan ezt tette vele. Megépítették a világ legalacsonyabb Niváját, amely mosolyt csal az arcokra, bármerre is jár, vagyis kúszik.

4x4, lada, niva

kényelmesebb lett

Ráncfelvarráson esett át a Lada Niva

időpont:2019. december 20. 18:20

szerző:Autoblog

címkék:

A Lada jó néhány változtatást hajtott végre közkedvelt matuzsálem terepjáróján, a 4x4/Niván. A módosítások elsősorban a kabinra korlátozódtak, amely kényelmesebb és biztonságosabb lett. Technika tekintetében viszont minden maradt a régiben.

lada, niva, orosz, samara

orosz rulett

Vajon beindul a tóból kihalászott Lada? – videó

időpont:2019. január 01. 12:50

szerző:Autoblog

címkék:

Kedvenc orosz műhelyünk, a Garage 54 Ladákat állít komoly kihívások elé. Előfordult, hogy egy évre elástak egyet a földbe, máskor háromtengelyessé alakítottak át egy Nivát, legutóbb pedig hat hónapra elsüllyesztettek egy Samarát egy tóba. Vajon sikerül újra beindítani?

lada, lada 4x4, niva

orosz ikon

Megjött az ötajtós Lada 4×4

időpont:2017. november 16. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

A napokban helyezték forgalomba Magyarországon az első ötajtós Lada 4x4 modelleket. Az ötajtós modell ugyanúgy kétféle, Classic és Urban kivitelben kerül piacra, mint a korábbi háromajtós, ugyanaz az erőforrás hajtja és 300 ezer forinttal drágább a háromajtósnál.

lada, lada 4x4, lada niva, niva, rendőrség

nehéz terepre

Az első újkori Lada a rendőrség szolgálatában

időpont:2017. október 27. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

Egy Lada 4x4 Classic lett az Érdi Rendőrkapitányság Törökbálinti Rendőrőrsének legújabb, a helyi vállalkozók és lakosság adományaiból vásárolt járőrkocsija, amelyet a Lada Sipos érdi márkakereskedésében vásároltak meg.

4x4 classic, granta, kalina, lada, lada hungary, niva

2 milliós belépő

Visszatért a Lada Magyarországra

időpont:2015. december 17. 15:25

szerző:Autoblog

címkék:

Megjöttek az első itthoni piacra szánt Ladák Magyarországra, ezzel pedig a Lada Hungary hivatalosan is megkezdte az autók hazai forgalmazását. Az új, Euro 6-os motorral szerelt Ladák ára hihetetlenül kedvező, a Granta Sedan már megkapható 2 millió forint alatt.

chevrolet, lada, lada niva, moszkvai autószalon, niva

modern változat

Ilyen lesz a következő Lada Niva

időpont:2014. augusztus 28. 16:25

szerző:Autoblog

címkék:

A GM oroszországi leányvállalata a Moszkvai Autószalonon tárta a közönség elé a Chevrolet Niva tanulmányt, amely a Lada Niva 2016-ban érkező új generációjának alapjául szolgál. A terepabroncsokkal szerelt gépet egy 1,8 literes, 135 lóerős PSA-eredetű motor hajtja.

lada, moszkva, niva

matuzsálem

Megújult a Lada Niva

időpont:2014. július 01. 20:10

szerző:Autoblog

címkék:

A mostoha körülményekhez kitalált Lada Niva immár 37 éve koptatja az utakat. A rendkívül egyszerű kivitelű, ám strapabíró kompakt terepjárónak Oroszországban nincsen valós alternatívája, így még egy ideig gyártásban marad. Itt a ráncfelvarrt változat.

lada, niva, videó

EXTRÉM SZOVJET

Videó: Lada Niva 5 literes V8-as turbómotorral!

időpont:2009. augusztus 07. 17:17

szerző:Autoblog

címkék:

Anyám borogass! Ez az egyik legelborultabb, ugyanakkor legkirályabb autó átalakítás, amit valaha láttam. A légrugós futóműveket gyártó ausztrál Probag követte el; összerakta a világ legextrémebb Lada Niváját, 5 literes V8-as turbómotorral.