/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Beperelték a Porschét egy kigyulladt autó miatt

2015. február 08. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Egy Porsche Panamera egy feltételezett rövidzárlat miatt gyulladt ki és égett le egy moszkvai garázsban, ahol a tűz következtében a ház egy részét is megrongálta. A károsultak emiatt 100 millió rubelle, azaz másfél millió dollárra beperelték a Porschét.

Roman és Svetlana Martynenko füstszagra ébredtek otthonukban éjszaka, majd lerohantak a garázsba, ahol azt látták, hogy Porsche Panamerájuk alól már lángok csapnak fel. A tüzet nem tudták megfékezni, így hívták a tűzoltókat, akik eloltották a lángokat, ám az autót nem lehetett megmenteni és a ház is megrongálódott.

Martynenkóék egy külső szakértőt is bevontak a vizsgálatba, aki megállapította, hogy a Porsche egy rövidzárlat miatt gyulladt ki. Roman, aki visszatérő ügyfél a Porschénél, megkereste az autógyártót és előadta a független szakértő véleményét, de elmondása szerint nem foglalkoztak a panaszával. A Porsche közölte, hogy a világon egy Panamera tűzesetről sem tud, ráadásul esélye sem volt a saját szakértőivel kivizsgálni az esetet.

Az elkeseredett Martynenko házaspár azonban nem hagyta ennyiben a dolgot és beperelte az autógyártót. 100 millió rubelt, azaz 1,5 millió dollárt követelnek. Vajon mire jutnak?


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/