/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A legkeményebb Isuzu pickup

2017. augusztus 25. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az Isuzu ismét szövetkezett az Izlandon és Skandináviában jól ismert Arctic Truck-kal és megalkották a D-Max sorozat legkeményebb tagját. A D-Max Arctic Trucks AT35-öt úgy építették meg, hogy a legkeményebb terepen, mostoha körülmények között is megállja a helyét.

Az Izlandon és a skadináv térségben tevékenykedő off-road specialista Arctic Trucks jellemzően extrém igénybevételre épít kisteherautókat és terepjárókat, amelyek a legtávolabb eső helyeket is el tudják érni. Mély hóban például csakis az általuk átépített, hatalmas kerekeken guruló négy- vagy olykor hatkerék-meghajtású masinák képesek biztonsággal haladni. Több évtizedes tapasztalatukat most az Isuzu új D-Max pickupjánál is kamatoztatták.

A D-Max Arctic Trucks AT35 főbb megkülönböztető jegyei a 17 colos felnikre húzott 90 centi átmérőjű terepmintás abroncsok, valamint a kiszélesített kerékjárati ívek, amelyek jóval agresszívabbá teszik a gép megjelenését. A D-Max 2 centiméteres futómű emelést is kapott, így 29 centiméterre nőtt a hasmagassága.

Az AT35 duplakabinos kivitelben, kézi vagy automata váltóművel lesz elérhető, orrában pedig egy új fejlesztésű, 1,9 literes, 160 lóerős turbódízel motor dohog, amely Adblue adalék nélkül teljesíti az Euro 6-os károsanyag-kibocsátási normát. Az AT35 teherbírása 1 tonna és akár 3,5 tonnás fékezett utánfutót is vontathat.

A speciális kivitelű pickup a szokásosnál gazdagabb alapfelszereltséget is felvonultat, alapáron jár hozzá a kulcsnélküli nyitás és indítás, a 7 colos színes érintőképernyő, a DAB rádió, az Apple CarPlay és Android Audio, valamint a műholdas navigáció.

Az Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 októberben érkezik a brit Arctic Trucks márkakereskedésekbe, alapára 37 995 font.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/