/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
áruszállítás, elektromos, hidrogén, hino, isuzu, személyszállítás, toyota

Jönnek a japán elektromos és hidrogénhajtású autóbuszok

időpont:2022. március 07. 18:20

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota és leányvállalata, a Hino az Isuzuval együttműködve felgyorsítja a buszok elektrifikációját. A Hino és az Isuzu már 2024-ben megkezdi új közös fejlesztésű alacsonypadlós városi akkumulátoros elektromos buszainak gyártását.

elektromos, hidrogén, hino, isuzu, megosztott, önvezető, toyota, üzemanyagcella

Közösen fejleszt a Toyota, a Hino és az Isuzu

időpont:2021. március 25. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Korábbi stratégiai kapcsolatukat új alapokra helyezve piacvezető szerepre tör a hálózatba kapcsolt és alternatív hajtású haszonjárművek piacán a Toyota és az Isuzu. A vegyes vállalatban a Toyota-csoport teherjármű-specialistája, a Hino Motors is kulcsszerephez jut.

acura, acura slx, isuzu, mdx, rdx, suv

gyári restomod

A nap képe: az Acura első SUV-ja, újragondolva

időpont:2019. december 07. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

Kifejezetten a los angelesi RADwood Autókiállításra építette az Acura ezt az 1997-es SLX modellt. A gyönyörűen restaurált SUV érdekessége, hogy a teljes hajtáslánca és erőátviteli rendszere egy modern Acura modellből került át.

d-max, isuzu, pickup, thaiföld, új d-max

vonzó platós

Átváltozott az Isuzu D-MAX

időpont:2019. október 15. 18:10

szerző:Autoblog

címkék:

Az Isuzu D-MAX pickup teljes átalakuláson ment keresztül. Változott a külseje, modernebb és minőségibb lett a beltere, szilárdabb lett a váza és takarékosabb a motorja. Értékesítése október 19-én kezdődik.

arctic trucks, d-max, isuzu, isuzu d-max

A legkeményebb Isuzu pickup

időpont:2017. augusztus 25. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az Isuzu ismét szövetkezett az Izlandon és Skandináviában jól ismert Arctic Truck-kal és megalkották a D-Max sorozat legkeményebb tagját. A D-Max Arctic Trucks AT35-öt úgy építették meg, hogy a legkeményebb terepen, mostoha körülmények között is megállja a helyét.

d-max, isuzu

ELŐSZÖR ITTHON

Isuzu D-Max, a melós

időpont:2010. október 29. 19:46

szerző:Autoblog

címkék:

Októbertől a Polar Mobil Kft. megkezdte az Isuzu D-Max pickupok kizárólagos magyarországi forgalmazását, így a Délkelet-Ázsiában és Ausztráliában rendkívül népszerű, megbízhatóságáról és elnyűhetetlenségéről híres Isuzu platós már nálunk is beszerezhető.

euro ncap, isuzu, l200, mitsubishi, navara, nissan, törésteszt

NAGYON TÖRNEK

Életveszélyes pickupok

időpont:2008. február 27. 13:38

szerző:Autoblog

címkék:

Az Euro NCAP megkezdte a világszerte nagy népszerűségnek örvendő pickup járművek tesztelését, s az első eredmények elég elkeserítőek lettek. A törésteszt-sorozatnak alávetett Nissan Navara és Isuzu Rodeo borzasztó eredményei alapján az Euro NCAP szakemberei levonták a következtetést: néhány gyártó nem tartja eléggé fontosnak a pickupok biztonságát, pedig ezek a járművek egyre inkább családi autóként is funkcionálnak. A Navara felnőttutas-védelemre mindössze 1, a Rodeo pedig 2 csillagot kapott, de a csillagokat áthúzták az elfogadhatatlanul magas életveszélyes sérülési kockázat miatt. A trió harmadik tagja, a Mitsubishi L200 viszont 4 csillagos eredményt produkált. Gyermek- és gyalogosvédelem területén azonban egyik jármű sem jeleskedett.