/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A minden igényt kielégítő japán lakóbusz

2018. február 18. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Toyota egy lakóautó építő céggel karöltve mutatta be a Proace minden igényt kielégítő kempingbuszát. A fedélzeten található hűtő, gázsütő, vízcsap, hordozható toalett, franciaágy, de még napelem is jutott a tetejére.

A Toyota is előállt saját lakóautójával. Az egyelőre csak a briteknek készülő, Wellhouse Leisure cég által átalakított japán kisbusz a Proace Lerina nevet kapta a francia Riviérán található Lérins-szigetek után.

A mozgó lakás indulóára 42 ezer font, azaz 14,7 millió forint, amiért cserébe egy egész évben használható kempingbuszt kapnak a vevők. A felszerelés részét képezi ugyanis a felfelé kibővíthető tető, a gáztűzhellyel és mosogatóval is felszerelt konyha, a 25 literes hűtő, a ruhásszekrény, a franciaágy és egy mobil WC.

A maximális kényelem és a kevés hely ideális kihasználtsága érdekében az első ülések forgathatók, míg a sínen csúsztatható hátsó padból néhány szempillantás alatt egy hatalmas ágy varázsolható, amely alatt hasznos rakodórekesz marad, de amennyiben ez a négy ülőhely nem lenne elég, további két férőhelyes ülés megvásárlására is lehetőség van.

A tápellátást egy 100 wattos napelem is segíti, míg a fűtésért egy 2,2 kilowatt teljesítményű fűtőrendszer felel. A belső világítást az áramtakarékos LED fények biztosítják. Amennyiben csak utazni szeretnénk, a Proace Lerina tökéletes útitársunk lehet, ugyanis alapáron tempomattal, klímával, GPS-szel, DAB rádióval, elektromosan behajtható tükrökkel, 17 collos alufelnikkel, színes érintőképernyővel szerelik

A meghajtásról egy 2.0 literes turbódízel erőforrás gondoskodik, hatfokozatú kézi kapcsolású váltóval 120 lóerő mellett, míg automatával 180 lóerős kiadásban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/