/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Toyota Aygo X Undercover

2023. március 06. 16:10   |   Autoblog
címkék:  

A Toyota és az Undercover főtervezője, Jun Takahashi egy különleges, iparágakon átívelő együttműködést valósítottak meg. Ennek gyümölcse az Aygo X Undercover, a Toyota sláger mini crossoverének exkluzív kivitele, amelyet a Párizsi Divathéten, az Undercover 2023. őszi divatbemutatóján lepleztek le. Az Aygo X Undercover egyedi belső és külső dizájnelemeket kapott, és 5000 példány készül belőle.

Takahashi megfelelni nem akaró és sztereotípiák megtörésével kapcsolatos tervezési filozófiája által ihletett módosítások közé tartozik például a Toyota által kifejlesztett exkluzív, kifejezetten erre a célra készült szürke kéttónusú fényezés, a fekete 18” keréktárcsákhoz, valamint a belső betétekhez, ülésekhez és padlószőnyegekhez társított korallvörös árnyalatok, illetve a tetőmatricák képében megjelenő Chaos / Balance mottó is. Ez minden, csak nem egy átlagos autós együttműködés.

Az Undercover ismert témája, az egymást átfedő kontrasztok – punk és couture, digitális és analóg –is megjelennek az együttműködésben, mivel most a divat és az autóipar világa tökéletesen egymásra talált a Párizs, Tokió félig kitalált világában játszódó bemutatkozó kampány képében. Egy „rejtett város”, ahol összemosódik a virtuális és a fizikai, amelyet az együttműködés középpontjában álló két hely megjelenése és hozzáállása ihletett. Ahol a Harajuku underground kultúra találkozik Le Marais kortárs savoir faire-ével.

Az Aygo 2005-ös piacra lépése óta nemcsak a Toyota legelérhetőbb autója Európában, hanem fiatalos és szórakoztató karakterével is megörvendeztette a vásárlókat. Ezek a tulajdonságok sok új stílustudatos európai vásárlót vonzottak a Toyotához. A ferdehátúról crossover felépítésre való átállással a Toyota tervezői Európában egyedülálló érzelmeket szólítottak meg az új Aygo X képében, amelyeket vezetőként, utasként vagy akár csak külső szemlélődőként is át lehet élni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/