/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Brera Spider a legszebb kabrió

2006. március 06. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A hagyományoknak megfelelően Genfben kiosztották az Év kabriója díjat, amelyet idén az Alfa Romeo Brera Spider nyert el.

Több mint tíz éve fordult elő utoljára, hogy a Fiat-csoport valamelyik modellje nyerte el a Genfi Autószalonon hagyományosan odaítélt díjat, az Év kabriója megtisztelő címet: 1995-ben a Fiat Barchettát látta legszebbnek a zsűri, amely, úgy egyébként, 12 európai ország szakújságíróiból áll össze.

A Spider tervezésénél elsődleges szempont volt a Giulietta Spiderrel, illetve a Duettóval megkezdett vonulat továbbvitele, nos, a Breránál 1,7 centiméterrel rövidebb autó (hossz 4396, szélesség 1830, magasság 1367 milliméter) élőben még szebb, mint képeken.

A vászontetős kabrió kétféle benzinmotorral rendelhető, 185 lóerős 2,2-essel, illetve 260 lovas 3,2-essel. Mindkét erőforráshoz hatfokozatú kézi váltó kapcsolódik, az erősebb – amúgy összkerekeshez – hamarosan automatát is kínálnak majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/