/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
brera, giulia quadrifoglio, olaszország, tuning, új alfa romeo

Átültetés

Giulia QV arcot kapott az Alfa Romeo Brera

időpont:2022. augusztus 08. 15:15

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A tizenéves sportos kupé ugyan eredeti valójában sem tartozik a csúnya autók közé, de egy olasz csapat modernebbé tette az orrát és adott még hozzá néhány extra részletet. Az eredmény magáért beszél: szemből nehezen megkülönböztethető egy Giulia Quadrifoglio modelltől.

a nap képe, alfa romeo, brera, vilner

valami vadság

A nap képe: egy Alfa kígyóbőrrel

időpont:2014. szeptember 11. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Brera az Alfa Romeo egyik legszebb modern autója. Az elsősorban belső tér átalakítással foglalkozó bolgár Vilner stúdió azonban még vonzóbbá tette.

159, brera, genf, gta, mito, ti

ÚJ MOTOROKKAL

Alfa MiTo GTA és Brera TI Genfben

időpont:2009. február 23. 14:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Genfi Autószalonon (március 5. - 15.) rántja le a leplet az Alfa Romeo egyebek mellett a szériaközeli MiTo GTA-ról és a Brera TI-ről. A GTA-t a vadonatúj, 1,75 literes turbómotor 240 lóerős változata, a Brera TI-t pedig ugyanezen erőforrás 200 lóerős kivitele hajtja. A fantasztikus új benzinmotor mellett az Alfa 159 és 159 Sportwagonban debütál a 2 literes, 170 lovas JTDM dízelmotor is.

alfa romeo, brera

AUTÓBLOG TESZT

A legszebb olasz fenék: Alfa Brera 2,4 JTDm

időpont:2008. július 21. 13:45

szerző:Autoblog

címkék:

Megfordult már nálunk néhány csajozós járgány, de ez a tűzpiros Alfa Brera túltett az összesen. Egy klasszikus stíluselemekkel vegyített olasz granturismo, jelentős mértékű szexuális kisugárzással. Képzeletben nyugodtan átadhatnánk neki például a legszebb olasz fenék díját.

159, brera

RACER

Kisautóval rukkol elő az Alfa Romeo

időpont:2007. március 08. 07:39

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat vezérigazgatója, Antonio Baravalle megerősítette, hogy az Alfa Romeo egy kisautón dolgozik, melyet valószínűleg Racer néven dobnak piacra.

brera

GRAN TURISMO

Vezettük az Alfa Brerát

időpont:2006. március 08. 13:11

szerző:Autoblog

címkék:

Széles, lapos, agresszív, ugyanakkor gyönyörű - ez az új olasz kupé, az Alfa Brera. Giugiaro mester díjnyertes autót alkotott, az Alfa pedig hathengeres motort és összkerékhajtást rakott bele.

brera

ISMÉT A CSÚCSON

A Brera Spider a legszebb kabrió

időpont:2006. március 06. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A hagyományoknak megfelelően Genfben kiosztották az Év kabriója díjat, amelyet idén az Alfa Romeo Brera Spider nyert el. A Fiat-csoport másodszor söpörte be a kitüntetést.