/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kisautóval rukkol elő az Alfa Romeo

2007. március 08. 07:39   |   Autoblog
címkék:  

A Fiat vezérigazgatója, Antonio Baravalle megerősítette, hogy az Alfa Romeo egy kisautón dolgozik, melyet valószínűleg Racer néven dobnak piacra.

Angol szaklapok információi szerint a Racer valamikor jövőre kerül piacra, várhatóan a Fiat Grande Punto alapjain. A padlólemez mellett a két modell futóműbeállításai is nagyon hasonlóak lesznek, a motorpalettáról pedig annyit tudni, hogy minden bizonnyal szerepel majd rajta a Fiat új, 1,4 literes turbómotorjának 180 lóerős változata, illetve egy 1,8 literes turbós erőforrás 230 lóerővel. A Racer megkapja a 147-esben és a GT-ben debütált, Torsen-rendszerű mechanikus differenciálzárat (Q2) is, mely egyrészt nagyban növeli az autó kezelhetőségét, másrészt növeli a vezetési élményt.

A Racer beltere a kiszivárgott hírek szerint inkább modern lesz, vagyis a gyár szakít a mai modellek retrósabb kialakításával. A 159-es, a Brera és a Spider is megkapja még ebben az évtizedben esedékes ráncfelvarrása során az új belteret, már készülve a márka 2010-es amerikai “újradebütálására”.

Nagyjából három hónappal a Racer után érkezik a 147-utód 149, melyhez külön padlólemezt is fejleszt az Alfa. A kompakt után jön az olaszok első crossovere, melyet az új 169-es követ majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/