/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
alfa romeo, giulia, giulietta, mito, stelvio, x-tomi

virtuális valóság

A nap képe: ilyen lehetne az új Alfa Giulietta

időpont:2017. május 10. 09:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Giulia szedán és a Stelvio SUV érkezésével könnyű megfeledkezni a márka alsó-középkategóriás ferdehátújáról, a Giuliettáról. Sajnos nem úgy fest, hogy a hosszú évek óta futó modellnek lesz utódja, de hogyha mégis, szeretnénk ha így nézne ki.

alfa romeo, marshall, mito

mito by marshall

A nap képe: egy muzikális Alfa

időpont:2014. június 25. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

Az Alfa Romeo egy egyedi MiTo modellel rukkolt elő, amely a legendás gitárerősítő-márkával, a Marshall Amplification-nel együttműködésben készült. Guitar Hero rajongóknak kihagyhatatlan.

alfa romeo, genf, giulietta, mito, quadrifoglio verde

szerencsét hoznak?

Új Quadrifoglio Verde modellek az Alfánál

időpont:2014. március 02. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Érkezik az Alfa Romeo Giulietta és MiTo Quadrifoglio Verde, amellyel az olasz márka a négylevelű lóhere történelme előtt tiszteleg. 1923 óta ezt az emblémát viselik az Alfa Romeo legerősebb modelljei. A Giulietta QV 240, míg a Mito QV 170 lóerős.

alfa romeo, frankfurt, frankfurti autószalon, giulietta, mito

frankfurt

Megújult az Alfa Romeo Giulietta és MiTo

időpont:2013. szeptember 04. 14:15

szerző:Autoblog

címkék:

Az Alfa Romeo a Frankfurti Autószalonon mutatja be megújított kis- és alsó-középkategóriás modelljeit, a MiTót és a Giuliettát. A két modell finoman átrajzolt külsővel, feljavított belsővel, új infotainment rendszerrel és új erőforrásokkal októberben kerül piacra.

gta, mito, quadrifoglio verde

NÉGYLEVELŰ

MiTo GTA helyett Quadrifoglio Verde

időpont:2009. szeptember 11. 21:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat nemrég bemutatta új MultiAir motorcsaládját, melynek legerősebb, 170 lóerős képviselője a MiTo speciális Quadrifoglio Verde kivitelébe került bele. A Frankfurtban debütáló kocsi visszahozza az Alfa elfeledett szimbólumát.

alfa romeo, genf, gta, mito

LESZ VAGY NEM LESZ?

Parkolópályán az Alfa Mito GTA

időpont:2009. július 21. 19:01

szerző:Autoblog

címkék:

A lekönnyített és feldoppingolt MiTo Gran Turismo Alleggerito ez év vége felé jelent volna meg a gyártó kínálatában, de a legfrissebb hírek szerint ez nem fog megtörténni. Az Alfa határozatlan időre parkolópályára küldte a modellt.

147, alfa romeo, mito

IDÉN ÉRKEZHET

Gyári kémfotókon az Alfa Milano

időpont:2009. július 07. 13:47

szerző:Autoblog

címkék:

Az Alfa Romeo Milano váltja a palettán a 147-es modellt, melyet egy lelkes gyári alkalmazottnak köszönhetően mi is megcsodálhatunk. A fotókat mobiltelefonnal készítették, egyik-másik elmosódott, de azért jól kivehetők a vadiúj kompakt Alfa vonalai.

159, brera, genf, gta, mito, ti

ÚJ MOTOROKKAL

Alfa MiTo GTA és Brera TI Genfben

időpont:2009. február 23. 14:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Genfi Autószalonon (március 5. - 15.) rántja le a leplet az Alfa Romeo egyebek mellett a szériaközeli MiTo GTA-ról és a Brera TI-ről. A GTA-t a vadonatúj, 1,75 literes turbómotor 240 lóerős változata, a Brera TI-t pedig ugyanezen erőforrás 200 lóerős kivitele hajtja. A fantasztikus új benzinmotor mellett az Alfa 159 és 159 Sportwagonban debütál a 2 literes, 170 lovas JTDM dízelmotor is.

essen, mito

MARANGONI M430

Brutális Alfa Mito a Marangonitól

időpont:2008. december 01. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Marangoni neve eddig csak a gumiabroncsokkal kapcsolatban ugrott be, azonban a cég az Essen Motor Show-ra egy mutatós tuning demóautóval rukkolt ki. A Marangoni Mito igazi közönségcsalogató darab, harsány festéssel, piros abroncsokkal, karbon elemekkel és 220 lóerősre tuningolt turbómotorral. A Mitonál minden ismert tuningfogást bevetettek, külsejét és erőforrását alaposan megvadították. A piros/fehér fényezés a fekete elválasztó csíkkal, a géptetőre fújt futófelület-minta, továbbá a 18-as mattfekete Oxigin Crystal felnikre húzott piros gumik egyedi látványt nyújtanak. A karosszériakitt sem egyszerű, az első lökhárító agresszív, csakúgy, mint a hátsó karbon diffúzor a különleges kipufogóvégekkel. Az egészet felfelé nyíló ajtókkal és 4 centiméteres ültetéssel koronázták meg.

147, 149, bravo, delta, fiat, gta, lancia, mito

SPORTOSZTÁLY

Kiszivárgott fotókon az Alfa 149

időpont:2008. október 20. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Auto Express birtokába jutott két fotó a 147-est leváltó Alfa Romeo 149-es modellről, mely emlékeztet a MiTo-ra, de annál sokkal dögösebben néz ki. A három- és ötajtós változatban jövő év közepén debütáló 149 sokakat külsejével fog meghódítani, nem hiába, talán a legsportosabb kiállású ferdehátú lesz a piacon. A bázismodellbe 120 lóerős benzinmotort ültetnek, a GTA változat pedig 250 egészséges paripát vonultat majd fel. A 149-es első ízben átkel az óceánon is, eljut majd az észak-amerikai piacra is.

alfa romeo, mito

MILÁNÓ TORINÓ

MiTo: kicsi Alfa Alfásoknak

időpont:2008. szeptember 17. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

Vezettük az Alfa Romeo legújabb és legkisebb modelljét, a MiTo-t, mely tegnap debütált Magyarországon. Nem is akármilyen helyszínen, hanem a forgalomnak még át nem adott Megyeri hídon. A 155 lóerős turbómotorral felszerelt autókkal így először hajthattunk át Magyarország leghosszabb és talán legszebb folyami hídján. Az Alfa Romeo különös gondossággal tervezte meg a MiTo-t, melyet egyenesen a legsportosabb kisautóként harangozott be. Fél órás vezetés után teljes képet még nem alkothattunk az újoncról, de izgalmas jármű, annyi szent. A négy méternél 7 centivel hosszabb, háromajtós MiTo hazai alapára ötezer híján 4 millió forint.

8c competizione, alfa romeo, mito

IZGALMAS OLASZ

Hivatalos adatok, képek és videó a legkisebb Alfáról

időpont:2008. június 23. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az Alfa Romeo egyenesen a legsportosabb kisautóként harangozta be a MiTo-t, melyet júliustól kezdődően, fokozatosan vezetnek be az európai piacokra. A MiTo a 8C Competizione utáni első - annak stílusjegyeit megöröklő - új modell az Alfa Romeónál, s kifejezetten a sportos vezetők igényeit szem előtt tartva fejlesztették. Hogy az Alfa nemcsak a levegőbe beszél, azt az erős motorok, a high-tech futómű, a sperrdifferenciálmű, valamint a szegmensben igazán különleges elektronikai rendszerek bizonyítják.