/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kiszivárgott fotókon az Alfa 149

2008. október 20. 16:45   |   Autoblog
címkék:  

A három- és ötajtós változatban jövő év közepén debütáló 149 sokakat külsejével fog meghódítani.


Az Auto Express birtokába jutott két fotó a 147-est leváltó Alfa Romeo 149-es modellről, mely emlékeztet a MiTo-ra, de annál sokkal dögösebben néz ki. A három- és ötajtós változatban jövő év közepén debütáló 149 sokakat külsejével fog meghódítani, nem hiába, talán a legsportosabb kiállású ferdehátú lesz a piacon. A bázismodellbe 120 lóerős benzinmotort ültetnek, a GTA változat pedig 250 egészséges paripát vonultat majd fel. A 149-es első ízben átkel az óceánon is, eljut majd az észak-amerikai piacra is.


A lenyűgöző megjelenésű, kompakt Alfa 149 a Fiat Bravo és a Lancia Delta padlólemezét kapja. A kerekded fényszórók, az éles metszésű orr, a vastag C-oszlop, a lépcsőzetes far, a LED-es lámpák, a tetőspoiler, a dupla kipufogó és a nagyméretű kerekek önálló személyiséget adnak neki. A motortérben a Fiat 1,4 literes és 1,9 literes erőforrásait találjuk, a GTA változatban pedig az új 1,8 literes turbómotor kap szerepet. Utóbbiba beépítik a Q2 differenciálművet is.

Forrás: autoexpress

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/