/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
a nap képe, árverés, delta, hf integrale, lancia

Ráncok nélkül ragyog

A nap képe: Egy olasz klasszikus, akinek senki sem állna ellen

időpont:2016. október 31. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Lancia neve régen egy volt a sportos eleganciával, amely pozitív megítélésből a Delta Integrale is jócskán kivette részét. Most egy alig 41 ezer km-t futott, 23 éves hibátlan példányt kínálnak árverésre teljes gyári ellátmánnyal. Értéke 10-11 millió forintra rúghat.

árverés, delta, lancia, lancia delta, rali

martini 6

Ezt a Lanciát szeretnénk karácsonyra

időpont:2015. december 25. 12:55

szerző:Autoblog

címkék:

Időről-időre számos különleges, legendás autó bukkan fel árveréseken, azonban közülük is kitűnik ez az 1992-es Lancia Delta HF Integrale Evoluzione 1 ’Martini 6’, egyike a 310 darabnak, amely a Lancia hatodik rali konstruktőri világbajnoki címét ünnepelte.

a nap képe, delta, hf integrale, lancia

delta hf integrale

A nap képe: egy olasz legenda

időpont:2014. január 26. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

Mindig nagy élmény egy szép állapotú Lancia Delta HF Integrale-val összefutni, ebből a típusból ugyanis már nagyon kevés fut az utakon. Ez pedig itt egy kivételesen gyönyörű példány.

chrysler, delta, detroit, lancia

HIBRID

Ilyen is van: Chrysler Delta

időpont:2010. január 15. 17:38

szerző:Autoblog

címkék:

A Detroiti Autószalon Chrysler standján számos Fiat modellt kiállítottak, de ez a Chrysler hűtőmaszkos és márkajelzéses Lancia Delta azért igencsak váratlanul ért. Nagyon furcsa ezt a gyönyörű jószágot amerikai mezben látni. Reméljük, kell majd a népeknek.

147, 149, bravo, delta, fiat, gta, lancia, mito

SPORTOSZTÁLY

Kiszivárgott fotókon az Alfa 149

időpont:2008. október 20. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Auto Express birtokába jutott két fotó a 147-est leváltó Alfa Romeo 149-es modellről, mely emlékeztet a MiTo-ra, de annál sokkal dögösebben néz ki. A három- és ötajtós változatban jövő év közepén debütáló 149 sokakat külsejével fog meghódítani, nem hiába, talán a legsportosabb kiállású ferdehátú lesz a piacon. A bázismodellbe 120 lóerős benzinmotort ültetnek, a GTA változat pedig 250 egészséges paripát vonultat majd fel. A 149-es első ízben átkel az óceánon is, eljut majd az észak-amerikai piacra is.

delta, lancia

VÁLTOZÁST KÉPVISEL

Lancia Delta 4,995 millió forinttól

időpont:2008. július 04. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

Tegnap, az egyik budapesti szabadtéri szórakozóhelyen bemutatkozott a Lancia márka életében fordulópontnak számító Delta limuzin. A szép, elegáns autónak semmi köze sincs a régi Deltához, melynek egyes változatai, mint például az Integrale, kiélezett utcai raliautók voltak. A 2,7 méteres tengelytávú, 4,5 méter hosszú Delta háromféle felszereltséggel, továbbá háromféle erőforrással vásárolható meg. A 120 lóerős 1,4 T-Jet bázismodell hazai alapára korrekt 4 995 000 forint, a legolcsóbb dízel (1,6 Multijet 120 LE Argento) 5 695 000 forintért lehet a miénk. Az izgalmas, 165 lóerős 2,0 literes, valamint az 1,9 literes, 190 lóerős duplaturbós Multijet hajtóműre szeptemberig várni kell, csakúgy, mint a Selectronic automataváltóra. Minden hazánkban vásárolt Lancia Deltára négy éves teljeskörű garanciát ad a forgalmazó. Bővebben az ugrás után!

delta, fiat, fulvia, lancia, stratos, ypsilon

SPORTOS IRÁNYVONAL

Zöld utat kaphat a Lancia Stratos

időpont:2008. június 16. 18:42

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat Csoport főnökei mostanában egy különleges Lancia sportkocsi kifejlesztésén tanakodnak, mely hasonlítana a legendás középmotoros Stratos és Beta Montecarlo modellekre és limitált példányszámban, 2011-ben kerülhetne gyártásba. Ha a Fiat Csoport első embere, Sergio Marchionne áldását adja a projektre, a 2009-es Genfi Autószalon közönsége már találkozhatna egy Stratos előzetessel. Bár arra nagyobb az esély, hogy az új Ypsilon és a Delta közé ékelődő sportos, 4,2 méter hosszú alsó-középkategóriás modellt fogják először megmutatni. Annyi biztos, hogy az Alfa Mi.To adja majd a műszaki alapot néhány kisebb Lancia modellnek, mint például a Fulvia és a 2012-ben megjelenő új Musa.

delta, lancia

ÚJRA ITT VAN

Júliustól előrendelhető a Lancia Delta

időpont:2008. június 12. 13:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Delta történelmi név a Lancia életében, másrészt a matematikában a változás szimbóluma. Az új Delta ezért az új Lancia márkafilozófia megtestesítője, új korszakot nyit a patinás márka életében. A középkategóriás kocsi nemcsak temperamentumos, hanem emellett elképesztően stílusos és elegáns. Kétszínű fényezés, exkluzív anyagok, tolható hátsó üléssor és dönthető üléstámlák jellemzik a Deltát, motorterében pedig nagyon korszerű, Euro 5-ös erőforrások találhatók. A tömegből kitűnni vágyóknak tökéletes választás a Delta; hazánkban szeptemberben indul a forgalmazása. Július 1-től azonban a kocsi már előrendelhető, a 120 lóerős 1,4 T-Jet turbómotoros alapváltozat ára körülbelül 5 millió forint.

delta, genf, lancia

FEKETÉN-FEHERÉN

Újabb képek a Lancia Deltáról

időpont:2008. március 06. 16:44

szerző:Autoblog

címkék:

Íme néhány további kép a Genfi Autószalonon debütált Lancia Deltáról. Nézzék meg feketében is!

delta, genf, lancia

DELTA

Élőben Genfből: visszatért a Lancia

időpont:2008. március 04. 14:38

szerző:Autoblog

címkék:

Megadta a "nagy visszatérés" módját a Lancia, a Delta prémium kompakt leleplezését kifejezetten nagy felhajtás kísérte. Az autóról korábban minden fontosat megírtunk már, Genfben viszont kiderült, hogy élőben nem annyira meggyőző, mint sajtóképeken. Nekünk annyira a beltér sem tetszik, ezzel együtt biztosak vagyunk abban, hogy nem lesz sikertelen a piacon. Galéria a címre kattintva!

delta, genf, lancia

ÚJ INFÓK

200 lóerős, duplaturbós motor a Lancia Deltához

időpont:2008. február 20. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

Nagyjából két hét van hátra a Lancia nagy visszatéréséig, azaz a Delta prémium kompakt genfi ünnepélyes leleplezéséig. Hogy a hátralévő idő ne teljen teljes unalomban, a FIAT új képeket közölt az autóról és elárult néhány technikai információt is. Ezek szerint a nyáron piacra kerülő Delta első körben három motorral lesz megvásárolható: az 1,4 literes, benzines TurboJet 120 és 150 lóerős kivitelével, valamint 120 lóerős, 1,6-os, az Euro 5-ös normának megfelelő MultiJet dízellel. Minden erőforráshoz hatsebességes váltó kapcsolódik, ezekből lesz manuális, robotizált és automata is. Később három vadonatúj erőforrással bővül a Delta palettája, érkezik egy 165 lóerős, kétliteres, valamint egy 1,9-es, duplaturbós dízel 190 lóerővel. A benzines kínálat is kiegészül egy duplaturbós egységgel, az 1,8-as Di TurboJet csúcsteljesítménye kereken 200 lóerő. Galéria a címre kattintva!

delta, lancia

FONTOS MODELL

Lancia Delta: az első gyári fotók

időpont:2008. február 05. 16:54

szerző:Autoblog

címkék:

A Delta a Lancia új márkafilozófiájának első gyümölcse, mely a 78., márciusi Genfi Autószalonon ünnepli világpremierjét. Az elegáns és egyben merész kinézetű jármű a legendás elődök - Aprilia, Appia, Fulvia, Beta, Prisma, Dedra és Lybra - tradícióját viszi tovább és a középkategóriás autók között szeretné megvetni magát. Hossza 4,5 méter, szélessége 1,8 méter, magassága 1,5 méter, míg tengelytávja 2,7 méteres, ezért tágas belső teret kínál. Utasterében a márka identitásának megfelelően csakis luxus kivitelű anyagokkal és színharmóniával találkozunk. A hátsó üléssor sínen csúsztatható, így vagy a hátsó utasoknak, vagy a csomagoknak jut több hely. Az új Deltához Bose hifit, Blue&Me rendszert és navigációt is lehet majd rendelni. Az erőforrások mindegyike turbófeltöltéses, teljesítményük 120-tól 200 LE-ig terjed. A dízelmotorok már most teljesítik az Euro 5-ös károsanyag-kibocsátási normát. Váltóműből háromfajta hatfokozatú lesz, kézi, robotizált és automata kivitelű. A menetstabilizáló rendszer mellett a Deltában újdonság lesz az adaptív, elektronikusan változó csillapítású futómű. A Delta rendkívül fontos modell lesz az olasz márka életében, mely jövőbeni stratégiáját erre a típusra fogja alapozni.