/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
genfi autószalon, lancia, lancia stratos, stratos, új stratos

irány a szerpentin

A nap képe: az új Lancia Stratos

időpont:2019. március 11. 13:05

szerző:Autoblog

címkék:

Két évvel ezelőtt a Manifattura Automobili Torino (MAT) megkapta a jogokat az új Lancia Stratos gyártására, s az idei Genfi Autószalonon már láthatta is a közönség a sorozatérett autót. Az új Stratos V8-as motorja 540 lóerős, és akár kézi váltó is kapcsolódhat hozzá.

a nap képe, bertone, lancia, stratos

JÓ LENNE

A nap képe: Lancia Stratos rali színekben

időpont:2010. december 15. 17:16

szerző:Autoblog

címkék:

A német üzletember, Michael Stoschek számára épített új Lancia Stratost hivatalosan a Paul Ricard versenypályán mutatták be a sajtónak. Az eseményen a fekete autó mellett egy klasszikus Group 4 Alitalia színekben pompázó példányt is elővezettek.

f430, ferrari, lancia, stratos

MÉLTÓ A NEVÉHEZ

Bitang gyors az új Lancia Stratos

időpont:2010. december 08. 21:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az egyedi megrendelésre készült új Lancia Stratos formáját látva vagy lelkesedni, vagy fanyalogni lehet, középút nemigen létezik. A gép képességeit azonban mindenkinek el kell ismernie.

ferrari, lancia, pininfarina, stratos

IGAZI

Fotókon az új Lancia Stratos!

időpont:2010. augusztus 16. 21:49

szerző:Autoblog

címkék:

Az elmúlt hetekben futótűz módjára terjedtek az interneten azok a kémfotók, amelyek a legendás Lancia Stratos állítólagos modern kori utódját ábrázolták. Nos a hír igaz, az autó létezik, és az, aminek mondják, az új Lancia Stratos.

delta, fiat, fulvia, lancia, stratos, ypsilon

SPORTOS IRÁNYVONAL

Zöld utat kaphat a Lancia Stratos

időpont:2008. június 16. 18:42

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat Csoport főnökei mostanában egy különleges Lancia sportkocsi kifejlesztésén tanakodnak, mely hasonlítana a legendás középmotoros Stratos és Beta Montecarlo modellekre és limitált példányszámban, 2011-ben kerülhetne gyártásba. Ha a Fiat Csoport első embere, Sergio Marchionne áldását adja a projektre, a 2009-es Genfi Autószalon közönsége már találkozhatna egy Stratos előzetessel. Bár arra nagyobb az esély, hogy az új Ypsilon és a Delta közé ékelődő sportos, 4,2 méter hosszú alsó-középkategóriás modellt fogják először megmutatni. Annyi biztos, hogy az Alfa Mi.To adja majd a műszaki alapot néhány kisebb Lancia modellnek, mint például a Fulvia és a 2012-ben megjelenő új Musa.