/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
frankfurt, lancia, ypsilon

utolsó felvonás

Színre lép az új Lancia Ypsilon

időpont:2015. szeptember 10. 16:55

szerző:Autoblog

címkék:

Az Ypsilon a Lancia egyedüliként forgalmazott típusa Európában, idén pedig, a modell harmincadik évfordulóján, alapos felújítás után áll a közönség elé. Tehát néhány évig még biztosan piacon marad. Már szeptembertől megvásárolható.

fiat, panda, ypsilon

A PANDA KÖLTÖZIK

Lengyeleknek az Ypsilon marad

időpont:2010. július 09. 22:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat döntése az új Panda modell gyártásának Olaszországba telepítéséről nem befolyásolja a lengyelországi Tychy üzem termelését, ott a régi Pandák és az Ypsilonok készülnek.

genf, lancia, lpg, musa, ypsilon

GENF

Delta Executive, a Lanciák zászlóshajója

időpont:2009. február 23. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat csoport luxusorientált márkája, a Lancia a Delta Executive változattal megalkotta a sorozat csúcsmodelljét, melyet először a Genfi Autószalonon lehet megtekinteni. Az autóban az 1,8 literes, 200 lóerős Di Turbo Jet motor dolgozik (1,75 TBi az Alfánál), új hatfokozatú automataváltóval párosítva. Mindamellett, Genfben ünneplik premierjüket a Musa és az Ypsilon kettős üzemű, földgázzal is hajtható modelljei.

delta, fiat, fulvia, lancia, stratos, ypsilon

SPORTOS IRÁNYVONAL

Zöld utat kaphat a Lancia Stratos

időpont:2008. június 16. 18:42

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat Csoport főnökei mostanában egy különleges Lancia sportkocsi kifejlesztésén tanakodnak, mely hasonlítana a legendás középmotoros Stratos és Beta Montecarlo modellekre és limitált példányszámban, 2011-ben kerülhetne gyártásba. Ha a Fiat Csoport első embere, Sergio Marchionne áldását adja a projektre, a 2009-es Genfi Autószalon közönsége már találkozhatna egy Stratos előzetessel. Bár arra nagyobb az esély, hogy az új Ypsilon és a Delta közé ékelődő sportos, 4,2 méter hosszú alsó-középkategóriás modellt fogják először megmutatni. Annyi biztos, hogy az Alfa Mi.To adja majd a műszaki alapot néhány kisebb Lancia modellnek, mint például a Fulvia és a 2012-ben megjelenő új Musa.