fiat, fiat panda, panda, panda cross, panda trussardi

panda trussardi

A nap képe: az első luxuskivitelű Fiat Panda

időpont:2019. szeptember 18. 12:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat Panda Trussardi az 1980 óta kapható típus történetének első luxusmodellje. A Panda Cross 4x4 alapú exkluzív modellt a Trussardi divatházzal közösen alakították ki; a kisautó egyedi külső és belső kiegészítőket visel, modern olasz stílusban.

biometán, cng, fiat, fiat panda, lpg, olaszország, panda

mérföldkő

Egymilliónál jár a Fiat Panda

időpont:2017. november 21. 16:10

szerző:DG

címkék:

Olaszország kedvenc autója elérte az egymilliós darabszámot: a G. Vico Pomigliano d\'Arco üzem gyártósoráról legördült az egymilliomodik Fiat Panda. A rekorddöntő kocsi egy fehér, offroados kiegészítőkkel ellátott 1,2 literes motorral szerelt City Cross kivitel.

fiat, fiat panda, panda, új panda

új kiadás

Már rendelhető az új Fiat Panda

időpont:2016. szeptember 22. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Már rendelhető a hazai márkakereskedésekben a 2017-es Fiat Panda. A jellegzetes karakterű kisautó dizájnja felfrissült, felszereltsége bővült, megkapta a Uconnect szórakoztató rendszert és számos biztonsági elemmel gazdagodott.

fiat, freemont, freemont cross, genfi autószalon, panda, panda cross

csúcsmodellek

Színre lép a Fiat Panda Cross és Freemont Cross

időpont:2014. március 03. 12:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat a Genfi Autószalonra időzítette két újdonságának, a modellcsaládjukban új zászlóshajóként színre lépő Panda Cross és Freemont Cross modellek világpremierjét. Mindkét modell ősszel jelenik meg a márkakereskedésekben.

fiat, novitec, panda

fűszeres olasz

Novitec Fiat Panda

időpont:2012. október 30. 16:15

szerző:DG

címkék:

A Fiat és Alfa Romeo modellek vezető tunere, a német Novitec figyelmét a Panda sem kerülte el. A kis olasz fizimiskáját diszkrét spoilerezéssel, nagyméretű könnyűfém felnikkel és ültetéssel tették dögösebbé, a teljesítményét pedig chiptuninggal javították fel.

fiat, panda, panda 4x4

MINI TEREPES

Párizsban debütál a Fiat Panda 4×4

időpont:2012. augusztus 30. 14:41

szerző:DG

címkék:

A világ egyedüli összkerékhajtású miniautója, a Fiat Panda 4x4 harmadik generációja az idei Párizsi Autószalonon (szeptember 29. - október 14.) debütál.

fiat, frankfurt, panda, twinair

MEGÉRETT

Hamarosan itt van az új Fiat Panda

időpont:2011. szeptember 23. 21:17

szerző:DG

címkék:

A Fiat az év legfontosabb autós seregszemléjén, a Frankfurti Autószalonon mutatta be a Panda harmadik generációját. A közkedvelt kisautó modernebb formájú lett, emellett komfort és biztonság tekintetében is továbbfejlődött.

fiat, panda, ypsilon

A PANDA KÖLTÖZIK

Lengyeleknek az Ypsilon marad

időpont:2010. július 09. 22:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat döntése az új Panda modell gyártásának Olaszországba telepítéséről nem befolyásolja a lengyelországi Tychy üzem termelését, ott a régi Pandák és az Ypsilonok készülnek.

geely, panda, videó

KASZKADŐRÖK

Videó: Geely minik két keréken

időpont:2010. május 21. 15:02

szerző:DG

címkék:

Ezentúl más szemmel nézünk a miniautókra. Itt vannak például ezek a cuki Geely Pandák. Az ügyes sofőrök előre- és hátramenetből is forognak velük, két kerékre állítják őket, sőt, még a hátsó tengelyt is a levegőbe emelik.

autóvadászat, fiat, panda

HAZAI SIKER

Autóvadászatban élen járunk

időpont:2009. február 19. 18:45

szerző:DG

címkék:

Mára tizenhat Zsaru-CAR csapat található az ország különböző területein. Az ezredforduló óta több mint kétezer lopott, négyezernél is több bűncselekmény elkövetése miatt körözött és több ezer forgalomból kivont, de illegálisan közlekedő gépjármű akadt fenn a Zsaru-CAR csapattagok hálójában. A Vadász 1-es kóddal ellátott Sánta László a mai napig 1026 lopás miatt körözött autót talált meg, amely akár egy új Guiness rekord is lehetne. A Zsaru-CAR autóvadászai a kilenc év alatt több mint kétmilliárd forintot "juttattak vissza" az adófizetőknek.

panda

MAGYAR FLOTTA

Szerelem az utcán – eladó kispanda

időpont:2008. szeptember 25. 11:45

szerző:Peter Anna

címkék:

A Panda is a körúton áll. Brehm hangos tiltakozása ellenére kijelentem; a Panda a legkedvesebb öszvér.

fiat, panda

GRAFIKA

Így nézhet ki az új FIAT Panda

időpont:2007. november 22. 12:31

szerző:tygger

címkék:

Pandát 1980 óta gyárt a FIAT, és ugyan késlekedett egy keveset a második generáció bemutatásával (2003), a harmadikkal nem követi el ugyanezt a hibát. Az olasz gyár nemrégiben kiszivárgott fejlesztési tervéből kiderült, hogy az új Panda bemutatása 2010-re várható, de hogy milyen formában, arról még természetesen nincsenek konkrét információk. Ezzel semmit sem törődve az olasz Infomotori fogta magát, és a legújabb FIAT-os formatervezési trendekre ügyelve megalkotta saját elképzelését az új kisautóról. Hogy némi gyári súgás volt-e a dologban, nem tudhatjuk, mindenesetre a végeredmény nem tűnik a valóságtól teljesen elrugaszkodottnak: nem keseregnénk sokat, ha a grafikákra nagyon hasonlító autóról rántaná le a leplet a FIAT. Galéria a címre kattintva!