/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
500, 500 hybrid, fiat, hibrid, lágy hibrid, panda, panda hybrid

városi vagányok

Jön a Fiat 500 és Panda hibrid kivitele

időpont:2020. január 08. 20:30

szerző:DG

címkék:

A Fiat bemutatta az 500-as és a Panda lágy hibrid verzióit, amelyek az első FCA csoportos hibrid modellek lesznek a városi miniautó kategóriában. A két új lágy hibrid modell februárban illetve márciusban lép piacra és elindítja a Fiat márka átfogó elektrifikációját.

elektromos, fiat, fiat panda, garage italia, panda, panda 4x4, panderis

panderis

A nap képe: az elektromos ős-Panda

időpont:2019. szeptember 26. 12:45

szerző:DG

címkék:

A Garage Italia Customs tuningcég Icon-E gyűjtőnéven frissített külsővel és belsővel bíró, elektromos hajtásláncú klasszikus autókat készít. Most az olasz dizájn egyik ékkövén, a Fiat Pandán volt a sor, amelyből a következő hónapokban még négy egyedi darab fog születni.

fiat, fiat panda, panda, panda cross, panda trussardi

panda trussardi

A nap képe: az első luxuskivitelű Fiat Panda

időpont:2019. szeptember 18. 12:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat Panda Trussardi az 1980 óta kapható típus történetének első luxusmodellje. A Panda Cross 4x4 alapú exkluzív modellt a Trussardi divatházzal közösen alakították ki; a kisautó egyedi külső és belső kiegészítőket visel, modern olasz stílusban.

biometán, cng, fiat, fiat panda, lpg, olaszország, panda

mérföldkő

Egymilliónál jár a Fiat Panda

időpont:2017. november 21. 16:10

szerző:DG

címkék:

Olaszország kedvenc autója elérte az egymilliós darabszámot: a G. Vico Pomigliano d\'Arco üzem gyártósoráról legördült az egymilliomodik Fiat Panda. A rekorddöntő kocsi egy fehér, offroados kiegészítőkkel ellátott 1,2 literes motorral szerelt City Cross kivitel.

fiat, fiat panda, panda, új panda

új kiadás

Már rendelhető az új Fiat Panda

időpont:2016. szeptember 22. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Már rendelhető a hazai márkakereskedésekben a 2017-es Fiat Panda. A jellegzetes karakterű kisautó dizájnja felfrissült, felszereltsége bővült, megkapta a Uconnect szórakoztató rendszert és számos biztonsági elemmel gazdagodott.

fiat, freemont, freemont cross, genfi autószalon, panda, panda cross

csúcsmodellek

Színre lép a Fiat Panda Cross és Freemont Cross

időpont:2014. március 03. 12:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat a Genfi Autószalonra időzítette két újdonságának, a modellcsaládjukban új zászlóshajóként színre lépő Panda Cross és Freemont Cross modellek világpremierjét. Mindkét modell ősszel jelenik meg a márkakereskedésekben.

fiat, novitec, panda

fűszeres olasz

Novitec Fiat Panda

időpont:2012. október 30. 16:15

szerző:DG

címkék:

A Fiat és Alfa Romeo modellek vezető tunere, a német Novitec figyelmét a Panda sem kerülte el. A kis olasz fizimiskáját diszkrét spoilerezéssel, nagyméretű könnyűfém felnikkel és ültetéssel tették dögösebbé, a teljesítményét pedig chiptuninggal javították fel.

fiat, panda, panda 4x4

MINI TEREPES

Párizsban debütál a Fiat Panda 4×4

időpont:2012. augusztus 30. 14:41

szerző:DG

címkék:

A világ egyedüli összkerékhajtású miniautója, a Fiat Panda 4x4 harmadik generációja az idei Párizsi Autószalonon (szeptember 29. - október 14.) debütál.

fiat, frankfurt, panda, twinair

MEGÉRETT

Hamarosan itt van az új Fiat Panda

időpont:2011. szeptember 23. 21:17

szerző:DG

címkék:

A Fiat az év legfontosabb autós seregszemléjén, a Frankfurti Autószalonon mutatta be a Panda harmadik generációját. A közkedvelt kisautó modernebb formájú lett, emellett komfort és biztonság tekintetében is továbbfejlődött.

fiat, panda, ypsilon

A PANDA KÖLTÖZIK

Lengyeleknek az Ypsilon marad

időpont:2010. július 09. 22:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat döntése az új Panda modell gyártásának Olaszországba telepítéséről nem befolyásolja a lengyelországi Tychy üzem termelését, ott a régi Pandák és az Ypsilonok készülnek.

geely, panda, videó

KASZKADŐRÖK

Videó: Geely minik két keréken

időpont:2010. május 21. 15:02

szerző:DG

címkék:

Ezentúl más szemmel nézünk a miniautókra. Itt vannak például ezek a cuki Geely Pandák. Az ügyes sofőrök előre- és hátramenetből is forognak velük, két kerékre állítják őket, sőt, még a hátsó tengelyt is a levegőbe emelik.

autóvadászat, fiat, panda

HAZAI SIKER

Autóvadászatban élen járunk

időpont:2009. február 19. 18:45

szerző:DG

címkék:

Mára tizenhat Zsaru-CAR csapat található az ország különböző területein. Az ezredforduló óta több mint kétezer lopott, négyezernél is több bűncselekmény elkövetése miatt körözött és több ezer forgalomból kivont, de illegálisan közlekedő gépjármű akadt fenn a Zsaru-CAR csapattagok hálójában. A Vadász 1-es kóddal ellátott Sánta László a mai napig 1026 lopás miatt körözött autót talált meg, amely akár egy új Guiness rekord is lehetne. A Zsaru-CAR autóvadászai a kilenc év alatt több mint kétmilliárd forintot "juttattak vissza" az adófizetőknek.