/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Már rendelhető az új Fiat Panda

2016. szeptember 22. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Már rendelhető a hazai márkakereskedésekben a 2017-es Fiat Panda, amely továbbra is háromféle, városi, 4×4 és Cross változatban érhető el. A jellegzetes karakterű kisautó dizájnja felfrissült, felszereltsége bővült, megkapta a Uconnect szórakoztató rendszert és számos biztonsági elemmel gazdagodott. A bázismodell már 3 millió forint alatt hazavihető.

A Panda méretei nem változtak, 365 cm hosszú, 164 cm széles és 155 cm magas. Újdonság a két új fényezés és a két új alumínium keréktárcsa. A megújult színek tökéletesen illeszkednek a Panda egyéniségéhez; míg a pasztell Bartilini piros a városi autó dinamikus természetét hangsúlyozza, addig a sötétszürke metálszín különösen jól mutat a városi SUV verziókon. Új 14 colos dísztárcsa jár az Easy felszereltségi szinthez, az Easy és Lounge kivitelekhez pedig szintén új stílusú, 15 colos könnyűfém keréktárcsák rendelhetők.

Az új Panda belseje is modern. A kormánykerék kellemes tapintású, ergonomikus kialakítású; a dupla középső küllő kétféle, ezüst vagy titán kivitelben választható, összhangban a műszerfal és az üléskárpitok színeivel. Az Easy kivitelhez opcióként a multifunkciós kormány és a bőr kormányborítás is választható, ezek a Lounge változaton az alapfelszereltség részét képezik. A 4×4-es kivitel bőrkormánnyal, a hifi rendszert irányító gombokkal és titán középső küllővel készül, mely  utóbbi a Cross változatban ezüst színű. A megújult műszerfal grafikának köszönhetően könnyen olvasható a kijelző a vezető számára. Minden felszereltségi szinten felfrissültek az üléskárpitok színei és mintái. Az új színkombinációkat kontrasztos varrásokkal egészítették ki.

A Panda továbbra is kategória egyik legkedveltebb és legpraktikusabb modellje. Nagy szögben nyitható ajtókkal, akár 5 fő számára is elegendő utastérrel, továbbá a kategória egyik legnagyobb csomagterével rendelkezik, melynek térfogata 225 literről a hátsó üléstámlák előredöntésével 870 literesre növelhető.

A Panda motorkínálatának minden tagja teljesíti az Euro 6 károsanyag-kibocsátási normát. Az 1,2 literes négyhengeres motor benzines és benzin-LPG változatban is elérhető, teljesítménye 69 lóerő, míg az 1,3 literes Multijet 95 lóerős dízelmotorral választható. A kéthengeres 0,9 literes TwinAir turbó teljesítménye 80 lóerő, amely CNG változatban rendelhető.

Az Easy verzión az MP3-as rádió és a manuális klíma az alapfelszereltség része. A Lounge, a 4×4 és a Cross változatok már a Uconnect információs- és szórakoztató rendszerrel is rendelkeznek. A Uconnect okostelefon támogatást is nyújt, Android és iOS rendszerekre. A rendszer képes kezelni a Bluetooth 2.1 szabványt, mely audio streaminget is nyújt, valamint hangfelismerő funkcióval is rendelkezik. Az AUX és az USB adatcsatlakozó a kesztyűtartóban található. MP3 lejátszásra Bluetooth-on keresztül is lehetőség van.

A Uconnect alkalmazással a telefon az autó kiterjesztésévé tud válni, az eszköz képernyőjén keresztül az összes szórakoztató funkció elérhető: rádióállomás keresés, lejátszási listák közötti váltás, hangerőállítás, hívások és szöveges üzenetek kezelése, a naptár megtekintése, vagy valós idejű időjárási adatok lekérése. Az alkalmazás az olyan internetes streaming szolgáltatások kezelését is támogatja, mint a Deezer és a TuneIn. Továbbá az olyan szolgáltatások is elérhetőek vele, mint a Find myCar, ami segít visszatalálni a leparkolt járműhöz, a még környezetkímélőbb vezetési stílust elősegítő eco:Drive, a legközelebbi márkaszervizhez elvezető Find Workshop, vagy a my:Car, ami egy elektronikus kezelési- és szervizkönyv, közvetlen segély- és vevőszolgálati kapcsolattal. Mindezeken felül egyérintéses hozzáférést biztosít az előnyben részesített mobiltelefonos navigációs alkalmazásokhoz, mint a Google Maps vagy a Waze.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/