/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

MiTo GTA helyett Quadrifoglio Verde

2009. szeptember 11. 21:15   |   Autoblog
címkék:  

A Fiat nemrég bemutatta új MultiAir motorcsaládját, melynek legerősebb, 170 lóerős képviselője a MiTo speciális Quadrifoglio Verde kivitelébe került bele. A Frankfurtban debütáló kocsi visszahozza az Alfa elfeledett szimbólumát, amely az olasz márka legsportosabb modelljeit ékesítette. A hírek szerint ugyanis mégsem lesz GTA modell a MiTo-ból.

A MiTo Quadrifoglio Verde ezek mellett egy igen komoly futóművet is kapott. A rendszer aktívan és folyamatosan kontrollálja az elektronikus lengéscsillapítókat. A gátlók alkalmazkodnak az útfelület minőségéhez és felügyelik a karosszériamozgásokat, így jobban elnyelik az útegyenetlenségeket, ugyanakkor maximális útfogást garantálnak. Minimalizálják a karosszériadőlést és a bólintó mozgásokat is. A három beállítást ismerő felfüggesztési rendszert (Normal, All Weather és Dynamic) a Nürburgringen tökéletesítették a mérnökök.  

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/