/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brutális Alfa Mito a Marangonitól

2008. december 01. 17:45   |   Autoblog
címkék:  

A Marangoni Mito igazi közönségcsalogató darab, harsány festéssel, piros abroncsokkal, karbon elemekkel és 220 lóerősre tuningolt turbómotorral.


A Marangoni neve eddig csak a gumiabroncsokkal kapcsolatban ugrott be, azonban a cég az Essen Motor Show-ra egy mutatós tuning demóautóval rukkolt ki. A Marangoni Mito igazi közönségcsalogató darab, harsány festéssel, piros abroncsokkal, karbon elemekkel és 220 lóerősre tuningolt turbómotorral. A Mitonál minden ismert tuningfogást bevetettek, külsejét és erőforrását alaposan megvadították. A piros/fehér fényezés a fekete elválasztó csíkkal, a géptetőre fújt futófelület-minta, továbbá a 18-as mattfekete Oxigin Crystal felnikre húzott piros gumik egyedi látványt nyújtanak. A karosszériakitt sem egyszerű, az első lökhárító agresszív, csakúgy, mint a hátsó karbon diffúzor a különleges kipufogóvégekkel. Az egészet felfelé nyíló ajtókkal és 4 centiméteres ültetéssel koronázták meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/