/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Andretti szerint a Ferrari bárkivel felveheti a versenyt idén

2024. március 29. 11:27   |   Autoblog
címkék:  

Mario Andretti támogatta a Ferrari Forma-1-es bajnoki esélyeit, mivel úgy véli, hogy az Ausztrál Nagydíjon nyújtott teljesítményük megmutatta, hogy “bárkivel felvehetik a versenyt”.

Carlos Sainz a melbourne-i hétvége során végig lenyűgöző teljesítményt nyújtott, a kvalifikáción az első sorban végzett, majd megelőzte Max Verstappent a futam elején, és végül fölényes győzelmet aratott csapattársa, Charles Leclerc előtt.

A tél folyamán a Ferrari az SF-24-gyel tett egy lépést előre, hogy elszakadjon az üldözőktől, és szilárdan megalapozza magát a Red Bull mögött, mint a második legjobb csapat.

Az Ausztrália előtt megrendezett mindkét versenyen a Ferrari egy-egy dobogós helyezést szerzett a Red Bull kettőse mögött, de a címvédő számára zűrös hétvégét kihasználva a 2022-es Bahreini Nagydíj óta először tudott a Ferrari kettős győzelmet elérni.

A csapat Albert Parkban mutatott teljesítménye arra engedi következtetni Andrettit, hogy a Scuderia harcba szállhat idén a bajnoki címért.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/