/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Arany Kormánykerék díjas a Skoda Fabia

2007. november 22. 11:38   |   Autoblog
címkék:  

Eddig összesen 1,6 millió Fabia fogyott, így a Skoda márka 1991 utáni történetében a legnagyobb darabszámban értékesített típusává vált.

Az új Skoda Fabia – ahogy elődje is – elnyerte a “Bild am Sonntag” 2007-es “Arany Kormánykerék” (Goldenes Lenkrad) díját. A szakértő és ismert személyiségekből álló zsűri az egyes modellek menettulajdonságait, térkínálatát és ár-érték arányát, illetve technikáját, minőségét és kidolgozását értékelte.


Az Axel Springer kiadó “Arany Kormánykerék” (Goldenes Lenkrad) díját első ízben 32 esztendővel ezelőtt ítélte oda, s azóta minden évben kiosztja. A díjat 1999 legjobb új modelljeként a Skoda Fabia elődje is elnyerte, 2004-ben pedig a Skoda Octavia sorozatot tüntették ki vele. Mindeddig összesen 1,6 millió vásárló döntött e modell mellett, a Fabia így a Skoda márka 1991 utáni történetében a legnagyobb darabszámban értékesített típusává vált.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/