/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
arany kormánykerék, audi, e-tron gt, elektromos, év autója, év legszebb autója, gran turismo, legszebb

arany kormánykerék

Az Audi e-tron GT lett az év legszebb autója

időpont:2021. november 15. 17:50

szerző:Autoblog

címkék:

Németországban a 2021-es Arany kormánykerék szavazáson az Audi e-tron GT modellt választották az Év legszebb autója kategória győztesének. A kategória legjobbja 69 másik modellt megelőzve bizonyított.

alfa romeo, arany kormánykerék, giulia

olasz szépség

Az Alfa Romeo Giulia a világ legszebb autója

időpont:2016. november 09. 15:10

szerző:Autoblog

címkék:

Az Arany Kormánykerék versenyben az Auto Bild és a Bild am Sonntag olvasói az Alfa Romeo Giuliát szavazták meg a világ legszebb autójának. A Giulia jelentős előnnyel zsebelte be a rangos kitüntetést, egy újabb díjjal szaporította nemzetközi elismeréseinek sorát.

arany kormánykerék, év autója, mazda, mazda2

arany kormánykerék

Díjeső a Mazda2-nek

időpont:2014. november 12. 18:00

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Mazda2 megkapta a 2014-es Arany Kormánykerék díjat a szupermini és kisautók kategóriában. Az új Mazda2 immár harmadik fontos díját nyeri, mielőtt még bevezetésre kerülne Európában 2015 tavaszán.

arany kormánykerék, panamera, porsche

SIKER

Arany Kormánykerék díjat nyert a Porsche Panamera

időpont:2009. november 05. 20:16

szerző:Autoblog

címkék:

A Porsche Panamera az „Év Legjobb Új Autójaként" a nagyteljesítményű luxusmodellek kategóriájában elnyerte az Arany Kormánykerék díjat.    

arany kormánykerék, fabia, skoda

ÚJABB ELISMERÉS

Arany Kormánykerék díjas a Skoda Fabia

időpont:2007. november 22. 11:38

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Skoda Fabia - ahogy elődje is - elnyerte a "Bild am Sonntag" 2007-es "Arany Kormánykerék" (Goldenes Lenkrad) díját. A szakértő és ismert személyiségekből álló zsűri az egyes modellek menettulajdonságait, térkínálatát és ár-érték arányát, illetve technikáját, minőségét és kidolgozását értékelte.Az Axel Springer kiadó "Arany Kormánykerék" (Goldenes Lenkrad) díját első ízben 32 esztendővel ezelőtt ítélte oda, s azóta minden évben kiosztja. A díjat 1999 legjobb új modelljeként a Skoda Fabia elődje is elnyerte, 2004-ben pedig a Skoda Octavia sorozatot tüntették ki vele. Mindeddig összesen 1,6 millió vásárló döntött e modell mellett, a Fabia így a Skoda márka 1991 utáni történetében a legnagyobb darabszámban értékesített típusává vált.

308, arany kormánykerék, peugeot

GOLDENES LENKRAD

Arany Kormánykerék-díj a Peugeot 308-nak

időpont:2007. november 08. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Peugeot új ötajtós modellje, a Peugeot 308 nyerte Berlinben a Goldenes Lenkrad (Arany Kormánykerék) díjat. A kitüntetést 1976 óta évente ítéli oda a Bild am Sonntag országos német hetilap. Az elmúlt 12 hónap során a német piacon megjelent valamennyi új modellt először öt fő kategóriába osztották (kisautók, alsó-középkategória, közép- és felsőkategóriás gépkocsik, szabadidőautók és kabriók), majd a Bild am Sonntag olvasói nevezték az egyes modelleket a döntőbe. Az autóversenyzőkből, gépjárműipari szakemberekből és médiaszemélyiségekből álló zsűri feladata az volt, hogy a döntőbe jutott gépkocsik közül kategóriánként kiválassza azt az egyet, mely a részletes tesztek és próbák alapján a legmesszemenőbben kielégít egy sor kulcsfontosságú követelményt. E követelmények között szerepelt a stílus, a design, a kényelem, az úttartás, a biztonság, a környezetbarát jelleg és a minőség. Folytatás és győztesek a címre kattintva!