/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Átadták az M6-M0 közös szakaszát

2008. szeptember 23. 13:59   |   Autoblog
címkék:  

Az M6-os autópályát az M0-ás autóúttal összekötő 8,3 kilométeres szakasz az utóbbi évek egyik legnehezebben kivitelezhető közúti fejlesztésének számít

Átadták ma az M6-os autópálya M0-ás autóúthoz csatlakozó eddig hiányzó szakaszát, amelynek segítségével a Dunaújváros irányából érkező tranzitforgalom egyből az M0-ás körgyűrűre hajthat fel. Az autósok délután 14 órától vehetik birtokba az új szakaszt, amelynek kivitelezése 47,5 milliárd forintba került, míg átadása közel két évet késett.


Az M6-os autópályát az M0-ás autóúttal összekötő újonnan átadott 8,3 kilométeres szakasz az utóbbi évek egyik legnehezebben kivitelezhető közúti fejlesztésének számít. Az út elkészültéhez nemcsak lakott területen belül kellett elvezetni a forgalmat, de számtalan közművet is ki kellett váltani. A Metallochemia területén keresztülvezető szakaszra eső földterületet ezen felül ártalmatlanítani kellett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/