/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az idei év legváratlanabb autósport-bejelentése: Nico Rosberg visszavonul

2016. december 03. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár 2018-ig kötötte szerződés a Mercedes F1-es csapatához, a fiatal német tehetség alig egy héttel világbajnoki győzelme után, családjára hivatkozva bejelentette visszavonulását. A hír mindenkit sokkolt, egyelőre a Mercedes sem tudja kit ültetnek a helyére.

Aligha akad olyan ember a Földön, aki egy sikeres idényt követően Nico Rosberg visszavonulására gondolt volna, pedig a német pilóta ezt jelentette be a Forma-1 idényzáró rendezvényén.

A csapattársát, Lewis Hamiltont mindössze 5 ponttal (385 a 380 ellenében) legyőző Rosbergben már a Japán Nagydíjon megfogalmazódott a visszavonulás gondolata, amikor győzni tudott és karnyújtásnyira lett tőle a szezonvégi elsőség, így az utolsó futamon már annak fényében ünnepelt, hogy tudta, nem lesz több ilyen alkalom.

A családcentrikus versenyző egyszerűen azért száll ki a száguldó cirkusz bűvöletéből, mert szeretne teljes odaadással a családjára koncentrálni, ahogy ezt a Facebookon tett közleményében is leírta. Ebben elsősorban kedvesének, valamint a mindvégig támogatást nyújtó istállójának mond köszönetet. Arról egyelőre nem döntött a Mercedes, hogy kit ültet a 2018-nál az alakulatot előbb elhagyó 31 éves sportoló helyére

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/