/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Bemutatkozott az Alfa Romeóval fűszerezett Sauber F1-es autó

2017. december 02. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Jóval a riválisok előtt, még 2017-ben bemutatta jövő évi felállását a Sauber Forma-1-es csapata. A svájci istálló egy nagy nevet fog magán viselni a 2018-as idénytől az Alfa Romeo személyében, amely a Ferrarival eddig is folytatott munka megerősítésére utal.

Bejelentette jövő évi csapatfelállását a Sauber az Alfa Romeóval kötött megállapodást követően – közölte a Motorsport.com.

A Milánó mellett tartott bemutatón fény derült az új modell várható külsejére és az autó vezetőire is. Ennek értelmében a 2018-as modell fehér alapon piros légbeömlő kúppal és kék csíkokkal fog mutatkozni a futamokon, a kúpon pedig fehérrel az olasz márka jelvénye látható, a két versenypilóta pedig Marcus Ericsson és Charles Leclerc lesz.

Azt egyelőre nem tudni, hány évre írták alá a szerződést, de az istálló így vadonatúj Ferrari motorokkal indulhat a szezon során, ami alatt stratégiai, kereskedelmi és technológiai támogatását élvezheti az anyavállalatnak, így tulajdonképp tökéletes fiókcsapata lesz a Ferrarinak.

Ezzel a lépéssel az Alfa több mint húsz év után tér vissza az autós sportok királykategóriájába, ugyanis 1985-ben vonultak vissza innen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

FEKETE JÁNOS
2017-12-02 - 19:10

JÓ GÉP LESZ! HAJRÁ!


*/