/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bemutatkozott a Škoda Rapid

2012. június 19. 21:06   |   Autoblog
címkék:  

Lehullt a lepel a Fabia és az Octavia közé beékelődő lépcsőshátú Rapidról, amely központi szerepet játszik majd a cseh gyártó növekedési stratégiájában és Európában idén ősszel mutatkozik be. A Rapid ütőkártyái a tágas belső tér és a kiváló ár-érték arány; tehát egy széles réteg számára megfizethető családi autóról van szó. Itthon is zajos sikerre számíthat.

A Rapid az első autó, amely teljes mértékben a márka vadonatúj formanyelve szerint készült el. Tökéletes arányok, tiszta felületek és élesen meghúzott vonalak adnak vonzó összképet a Rapidnak. A kupésan döntött hátsó szélvédő pedig nemcsak dizájnelem, hanem a hátfalajtó része: a Rapid nem négy-, hanem ötajtós, tehát óriási nyíláson át lehet pakolni bele. A 4,48 méter hosszú és 1,7 méter széles új Škoda akár öt személynek és csomagjának is elegendő helyet biztosít.

A Rapid ötféle benzinmotorral és kétféle dízelmotorral kerül piacra, de bővebbet majd az őszi Párizsi Autószalonon tartandó világpremierje után tudhatunk meg róla.  

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/