/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bemutatta gyönyörű tanulmányát Párizsban a DS márka

2014. október 05. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Citroenből kiváló DS márkacsoport hazájában szerette volna elsőként megmutatni a benne rejlő potenciált, így elvitte a Párizsi Autószalonra a kívül-belül ultramodern és kényelemre hangolt Divine koncepcióautóját.

Egy sportos, mégis elegáns kompakt modell személyében mutatta be a Citroenből kiváló, és önálló márkanevet képviselő DS csoport a benne rejlő potenciált.

Épp ezért a Divine Concept a gyártó állítása szerint nem azért készült, hogy egy adott modellt mutasson be, hanem inkább az egész márkára jellemző vonásokat, ötleteket, technológiákat, melyek egyértelműen a jövőbe mutatnak. Ha külső alapján ezt nem vonnánk le, elég megnézni a tanulmány belsejét, ahol csakis a legfinomabb és igazán szemet gyönyörködtető anyagok kaptak helyet.

A háromdimenziós head-up kijelzőt a Lesage divatház íves és éles hímzései, valamint a Swarovski kristálydíszítései veszik körül tökéletes színbéli és formai harmóniában. A külsőt a lézeres és LED technológiát egyaránt felhasználó fényszórók és hátsó lámpák, valamint a lamellás hátsó ablak teszi ellenállhatatlanná a 20 collos lebegőküllős kerekek kíséretében.

A 4,21 méter hosszú, 1,98 méter széles és 1,35 méter magas sportos luxuskompakt első kerekeinek meghajtásáról egy 1.6 literes benzines turbómotor gondoskodik 270 lóerővel és 330 Nm-es maximális forgatónyomatékkal 145 gramm kilométerenkénti széndioxid-kibocsátás mellett.

Az autóról korábban itt írtunk részletesebben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/