/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Brutális ráncfelvarrást kap a Suzuki S-Cross

2016. július 29. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Olyan átalakuláson megy át a japán márka közkedvelt crossovere, amelyet más gyártók már generációváltásnak hívnának, a Suzuki azonban csak ráncfelvarrásként tekint az SX4 S-Cross elejének teljes, hátuljának pedig részleges plasztikázására.

Megkomolyodik a japán márka közkedvelt crossovere, ráadásul az átalakulás minden szempontból előnyére válik.

A valószínűleg a Párizsi Autószalonon hivatalosan is bemutatkozó négykerekű orra szinte egyáltalán nem hasonlít a jelenleg futó szériáéra, így nem csak a szokásos fényszóró-átalakításon érhetők tetten a változások, hanem teljesen új hűtőrácsot, lökhárítót és némiképp átszabott motorháztetőt kap az S-Cross.

Oldalról a küszöbök mutatják a ráncfelvarrás tényét, míg hátul a modernebb formát öltött lámpatestek, illetve a módosított lökhárító jelenti az újdonságot. A belső tér ergonómiáján nem változtatnak sokat a japánok, csupán megjelenik a Vitarában közkedvelt érintőképernyő és a vezetési stílusválasztó tárcsa, valamint másféle váltógombot markolhat majd a sofőr.

Arról egyelőre nem tudni, hogy a lemezek alatt miféle változások történnek, ám szinte biztos, hogy a Vitarában sikeresen debütált 140 lóerős 1.4 literes turbós Boosterjet négyhengeres itt is helyt kap majd az elérhető egységek listáján.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pooli
2016-08-30 - 14:46

Ez olyan csúnya hogy az leírhatatlan! Hogy tudták ennyire elcsúfítani azt ami már amúgy sem volt szép?


*/